Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretem, de inkább elhanyagolom?

Szeretem, de inkább elhanyagolom?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Nem szeretnék magamról sokat írni. Az a lényeg, hogy megismerkedtem egy fiúval, akibe bele is szerettem. Még soha nem törődött velem senki ennyire, de úgy érzem, nem érdemlem meg és nálam sokkal jobbat is találhatna, akivel sokkal boldogabb lehet. Ezért egy ideje teljesen elhanyagolom. Nem bírom kimondani, hogy nem akarom őt, mert nagyon is akarom. Először lemondtam a közös programokat, most pedig már inkább a telefont sem veszem fel. Szokott üzeneteket írni, de rájöttem, hogy az a legjobb, ha olvasatlanul törlöm őket. Így nem fogom bánni annyira, hogy mit veszítek, ő pedig találhat egy olyan lányt, akit megérdemel.

Ti éreztetek már így?

:(((

2016. máj. 16. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Úristen. Azt mondod, találhatna nálad sokkal jobbat is, ehelyett még is neked irogat meg téged hiv állandóan.

Ezek után szerintem is jobb lenne neki nélküled..

2016. máj. 16. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ezt mondom, de "odafent" valami nagyon nincs rendben nálad.

A lehető legjobb úton haladsz afelé, hogy elveszítsd őt. De ha megtörténik, akkor ne gyere ide sírni, meg kérdezősködni, hogy hogy szerezd vissza!

Ez a "találhatna sokkal jobbat" dolog meg egy mondvacsinált marhaság.

Tudod, a szerelem nem matematikai méréseken múlik. Nem úgy alakul ki, hogy végignézi a szóba jöhető lányok adatait: mellméret, fenék, intelligenciahányados, stb, és akinél a a legmagasabbak az értékek, abba fog beleszeretni. Ez baromira nem így megy! Nyilván azért akarna veled lenni, mert te vagy az, aki számára a legjobb. Legalábbis egyelőre, ameddig el nem szúrod.

Csak ha így folytatod, és továbbra is megjátszod a fagyos b*nkót, akkor ne csodálkozz azon, ha tényleg talál majd valakit, akire akkor már mondhatjuk, hogy jobb nálad, mert ő legalább nem veszi semmibe.

De ha neked tényleg az a vágyad, hogy olyasvalaki mellett köss ki, aki emberszámba sem vesz, akkor hajrá. De mondom, utána ne sírdogálj, amiért nem lesz normális kapcsolatod.

2016. máj. 17. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs rá szükséged, csak élvezed, hogy körbe vagy nyalva. Ennyi.

Dehogy szereted.

Szegény srác...

2016. máj. 21. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!