Mások is gondolják azt, hogy a facebook tönkreteszik az emberi kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy a facebook meg a chat teljesen tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Mindenki olyan kényelmessé vált, hogy már csak ott tartja a másikkal a kapcsolatot. Nekem pedig nagyon hiányzik a személyes beszélgetés.2016. máj. 15. 11:08
11/14 anonim válasza:
Nem tudom hány éve van FB, naponta ülök internet előbb, de valahogy érdekes mód kibírtam hogy nem regisztráltam rá, és nem is fogok.
A gond nem maga az FB hanem az emberek, mert túl kényelmes az ha belépnek aztán ott írogatnak stb.
12/14 anonim válasza:
#6 jaj hagyjuk már hogy a rossz, gonosz zuckerberg bácsi megszedi magát az ártatlan szűz júzerek vérén. És még én vagyok a hülye:D Könnyű mást hibáztatni, érdekes nekem senkivel nem romlott meg a kapcsolatom a facebook miatt. Az a kapcsolat annyit is ér kb amit a messenger képes pótolni.
13/14 anonim válasza:
Én egy évig felfüggesztettem, hogy ne léphessek be. Nemrég ismét beléptem - de mivel nem fejlődött semmit, nem igazán törődöm vele.
14/14 anonim válasza:
Akiknek a kapcsolatait a facebook tönkreteszi, azok előbb-utóbb úgyis tönkreteszik más eszközökkel is maguknak, max. tovább húzzák-halasztják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!