Mások is gondolják azt, hogy a facebook tönkreteszik az emberi kapcsolatokat?
Nem csak, hogy tönkre teszi, de meg is utáltatják az ismerőseidet veled.
Én már csak kizárólag kommunikációs eszköznek használom közeli hozzátartozókkal.
Igen, tönkreteszi. Mélységesen undorodom azoktól, kik állandóan rajta lógnak. Én alig használom a facebookot. Hetente két-háromszor jelentkezem be, néhány perc erejéig: megnézem az engem érdeklő tematikájú csoportok bejegyzéseit. A Messenger nincs letöltve.
A 3. önmagának mond ellent..
miért is mond önmagának ellent?
Mert csak üzeneteket hagyok ott másnak, ellenben nem érdekelne a hírfolyamok, fotók, megosztások, like-ok, stb...?
Amúgy te is ellent mondasz magadnak...akkor már.
amikor a facebook indult még jó volt szinte csak ismiket lehetett keresni de ma már vannak ezek a megjelölések illetve ki hol volt meg ha nem teszel képeket fel már nem vagy menő ( legalábbis sokan így gondolják)
én csak ismerősök jelölésére használom Kérdésedre a válasz igen valamilyen szinten tönkreteszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!