Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mások is gondolják azt, hogy...

Mások is gondolják azt, hogy a facebook tönkreteszik az emberi kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy a facebook meg a chat teljesen tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Mindenki olyan kényelmessé vált, hogy már csak ott tartja a másikkal a kapcsolatot. Nekem pedig nagyon hiányzik a személyes beszélgetés.

2016. máj. 15. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%

Közben meg:

[link]

2016. máj. 15. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
nem! már tönkre tette !
2016. máj. 15. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
6%

Nem csak, hogy tönkre teszi, de meg is utáltatják az ismerőseidet veled.

Én már csak kizárólag kommunikációs eszköznek használom közeli hozzátartozókkal.

2016. máj. 15. 11:23
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Ne legyetek ennyire buták, ne az eszközt hibáztassátok, hanem a használóját. Persze magunkat sokkal nehezebb hibáztatni, egyszerűbb a facebookra fújni.
2016. máj. 15. 11:28
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
#1 közben meg mi?
2016. máj. 15. 11:29
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Talán el kéne olvasni a cikket és tudnád.
2016. máj. 15. 11:42
 7/14 anonim ***** válasza:
citromost a legbutább az te vagy...
2016. máj. 15. 11:50
 8/14 anonim ***** válasza:
24%

Igen, tönkreteszi. Mélységesen undorodom azoktól, kik állandóan rajta lógnak. Én alig használom a facebookot. Hetente két-háromszor jelentkezem be, néhány perc erejéig: megnézem az engem érdeklő tematikájú csoportok bejegyzéseit. A Messenger nincs letöltve.

A 3. önmagának mond ellent..

2016. máj. 15. 11:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

miért is mond önmagának ellent?

Mert csak üzeneteket hagyok ott másnak, ellenben nem érdekelne a hírfolyamok, fotók, megosztások, like-ok, stb...?

Amúgy te is ellent mondasz magadnak...akkor már.

2016. máj. 15. 11:55
 10/14 anonim ***** válasza:

amikor a facebook indult még jó volt szinte csak ismiket lehetett keresni de ma már vannak ezek a megjelölések illetve ki hol volt meg ha nem teszel képeket fel már nem vagy menő ( legalábbis sokan így gondolják)

én csak ismerősök jelölésére használom Kérdésedre a válasz igen valamilyen szinten tönkreteszi

2016. máj. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!