Mit tehetnék? Olyan egyedül vagyok és nem tudom mit tegyek. Mindent megpróbáltam de nem változik semmi.
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy én nagyon rosszul érzem magam. Mindig egyedül vagyok, én próbálok barátkozni de mindenki bánt. A suliban is minden nap megaláznak, ennyire sosem éreztem magam magányosnak. Egyszerűen csak beszélgetni szeretnék valakivel, találni valakit aki segít ebben. Már a suliváltáson is gondolkoztam sokat de anya nem engedi. Nem bírom tovább ezt így :(
17/L
Anyukád miért nem engedi a váltást?
És mi az ami miatt ennyire kiközösítenek a többiek?
23F
Azért mert azt mondja hogy ,,itt most nem hagyhatod abba".
Az osztálytársaim pedig azért mert én kicsit más vagyok mint ők. Úgy értem máshogy öltözködöm, másképp viselkedem stb.
Ha ők nem akarnak barátkozni veled akkor ne velük barátkozz...keress olyanokat mint te, akár suliban, akár a lakóhelyeden, akár neten...
De nem fontos még az sem, hogy olyanok legyenek mint te, csak jöjjetek ki jól...pl nekem a legjobb barátom kb mindenben teljesen más mint én mégis nagyon jól kijövünk...
23F
A faluban van az iskola is?
Online barátkozás esetleg?
23F
Próbáltál már itt keresni lakóhely megjelölésével?
sokan magányosak és itt keresnek barátokat és van olyan, hogy valaki nem magányos, csak szeretne ilyen emberekkel ismerkedni...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!