Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Úgy érzem, hogy a képzeletembe...

Úgy érzem, hogy a képzeletemben élek. Hogy lehet ennek vége?

Figyelt kérdés

Fél éve volt egy srác, akivel 2 hónapig randizgattam, végül úgy döntöttünk, hogy a távolság (+ neki munka, nekem érettségi) miatt nem vesszük komolyabbra a dolgot. Szépen lassan el is távolodtunk emiatt, már jó ideje nem beszélünk. Én nem is akartam más fiút igazából itt, ahol lakom, tekintve, hogy szeptembertől úgyis Pesten leszek.

A bajom tehát nem az, hogy nincs pasi az életemben, eddig is megvoltam anélkül. Hanem hogy nincs Ő az életemben. Általában mindig Ő jár a fejemben, ha épp nincs mivel elfoglalni magamat. A furcsa az, hogy lassan már azt is elfelejtem, hogy milyen a hangja, vagy hogy nevet, stb... Szóval azt érzem, hogy már csak egy elképzelt emberre gondolok, aki nem is létezik. Néha tényleg olyan érzés, mintha még itt lenne nekem. Aztán mikor ráeszmélek, hogy hoppá, ez rég elmúlt... akkor eléggé rosszul érint a dolog.

Ez most elég furán hangzik így visszaolvasva. Érzett már valaki így? Igazából meg se tudom rendesen fogalmazni... olyan kacifántos az egész.

2016. ápr. 14. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos igen éreztem már én is magam egy lány miatt de találkoztam más emberekkel és elfogadtam hogy rég elmúlt már az idő. De neked még van lehetőséged újra fel keresni őt nem baj ha te keresed őt.
2016. ápr. 14. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

minden bizonnyal kialakult egy kötődés benned iránta. Viszont felismerted, hogy a képzeletedben már nem a srác van, hanem egy ideál.

Tehát nincs mit tenni, tovább kell lépni, majd jön másik :)

Társa szüksége van az embernek, nincs semmi furcsa abban, ami veled történik. Úgy tűnt feljebb léphetsz (mégha nem is voltál tudatában, de tudat alatt lejátszódhatott benned), de most nem alakulhatott így, ezért a kielégületlen szükséged miatt érzel furcsa dolgokat, hiányt. Mindenkivel előfordul előbb-utóbb. Nem egyszerű kezelni az ilyen lelki dolgokat, hiszen ezekre senki sem készít fel minket. Így hát ez a te dolgod, hogy fejleszd az érzelmi intelligenciád-önismereted.

2016. ápr. 15. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:
amúgy meg ja, az a másik dolog, hogy úgy is véget lehet vetni a bajlódásodnak, hogy újra összejöttök :D
2016. ápr. 15. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!