Tényleg ennyire magányosnak, reményvesztettnek érzem magam?
mindig változhat.
ha rondának érzed magad, az nem igaz.
ha vannak belső értékeid akkor a külső nemszámit.
ezek a sablonok amit ilyenkor irni kell, de szerintem neked nem a csajozással van bajod hanem a módszereddel.
hogy értsd: a férfi szereti meg a nőt hamarabb,
a nő pedig kb. szex után kezdi szeretni igazán a férfit.
a szex előtti időszakban pedig ravasznak kell lenni, és kb. úgy kell érteni hogy: "nincs szükségem rád, de ha már ittvagy akkor elmehetnénk valahova"
17 évesen meg kicsit hamar jutottál el oda hogy sose leszel boldog :D,
és ne lejjebb rakd a lécet, hanem oda amit teis megtudsz ugrani.
na a sok hegyibeszéd után, ha erőtveszel magadon akkor menni fog.
Héj ember ne beszélj marhaságokat.
Feladni? Miért? Előtted az élet.
Változhatsz-e? Ilyen világnézettel, hogy nem vok szép meg hogy utálom magam nem, egy csöppet sem.
Nyugi, ezzel nem azt mondom, hogy nincs esélyed, csak ne add fel basszus. És amúgy is, majd találsz magadnak valakit, csak van, mikor várnod kell rá. Én tizenkilenc vagyok, de még nincs senkim, voltak, jól meg is szívtam őket, de túlmentem rajtuk, mert sok más fontosabb dolog van az életben (pl. tanulás, jövő tervezése! stb.).
Bocsi, ha egy kicsit őszinte, személyes választ adtam.
A te korod körül alkoholista voltam, öngyilkosságot próbáltam megkísérelni. 17 az még nagyon kevés. Egyszer saját magaddal kell jól érezd magad egyedül. Ezt a világon az egyik legnehezebb megcsinálni.
Been there, done that.
Még itt vagyok, élek. És tudd meg, azonkívül, hogy az élet néha kva és nehéz, nagyon szép is tud lenni.
Azzal együtt, hogy még sosem voltam viszontszeretve(30 fele).
17 év az még nagyon kevés. Csak neked tűnik soknak, mert pont annyi vagy.
Csupa hasznos válaszokat kaptál.
17 évesen korai még ezen aggódni.
Inkább a megoldáson dolgozzál ha így is érzed.
Fejleszd magad mentálisan,fizikálisan egyaránt.
Az edzés amúgy is segít az önbizalmad erősítésében is.
"Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!"
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!