Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztétek már magányosnak...

Éreztétek már magányosnak magatokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit tettetek, hogy elmúljon az érzés? Nem voltam valami társasági ember eddig, de egyre gyakrabban érzem magamat magányosnak és tenni akarok ellene, de ha olyan közegbe kerülök, ahol alig ismerek valamit, akkor eléggé gátlásos leszek, szerintetek hogyan lehetne ezen változtatni? Nagyon zavar engem, nem akarok ilyen maradni többé. 19/F

2016. jan. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindig Ich vagyok. Hogy mit teszek ellen? Semmit. Nem lehet. Elfogadtam.
2016. jan. 4. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
De én nem akarok beletörődni :)
2016. jan. 4. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Az*! Hure (a magyar változatot nem engedi) billentyűzet!
2016. jan. 4. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Te tehetsz ellene, én nem tudok. Simán elmész spanarcokkal dzsalni az éjszakába, együtt vagy velük, elvagytok, aztán ennyi.
2016. jan. 4. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Igyekszem én is megszokni, elég gyakran vagyok az..
2016. jan. 4. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, már én is éreztem úgy...
2016. jan. 4. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem az alkotótevékenység emel ki a szürkeségből. Emiatt nem megfelelő társaságban néha magányosnak érzem magam, de egyedül soha, mert akkor azt tudom tenni, amit szeretek (még munkaeszközök híján is, akkor fejben tervezem, hogy mit szeretnék megvalósítani).
2016. jan. 4. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen éreztem magányosnak magam. Mikor eljezdtem fősulira járni, ahol senkit sem ismertem szinte. Aztán jobbra fordultak a dolgok.
2016. jan. 4. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van rá anyagi háttered, menj el sportolni, vagy küzdősportolni.
2016. jan. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!