Éreztétek már magányosnak magatokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit tettetek, hogy elmúljon az érzés? Nem voltam valami társasági ember eddig, de egyre gyakrabban érzem magamat magányosnak és tenni akarok ellene, de ha olyan közegbe kerülök, ahol alig ismerek valamit, akkor eléggé gátlásos leszek, szerintetek hogyan lehetne ezen változtatni? Nagyon zavar engem, nem akarok ilyen maradni többé. 19/F2016. jan. 4. 15:14
1/9 anonim válasza:
Mindig Ich vagyok. Hogy mit teszek ellen? Semmit. Nem lehet. Elfogadtam.
2/9 A kérdező kommentje:
De én nem akarok beletörődni :)
2016. jan. 4. 15:19
3/9 anonim válasza:
Az*! Hure (a magyar változatot nem engedi) billentyűzet!
4/9 anonim válasza:
Te tehetsz ellene, én nem tudok. Simán elmész spanarcokkal dzsalni az éjszakába, együtt vagy velük, elvagytok, aztán ennyi.
5/9 anonim válasza:
Igyekszem én is megszokni, elég gyakran vagyok az..
7/9 anonim válasza:
Engem az alkotótevékenység emel ki a szürkeségből. Emiatt nem megfelelő társaságban néha magányosnak érzem magam, de egyedül soha, mert akkor azt tudom tenni, amit szeretek (még munkaeszközök híján is, akkor fejben tervezem, hogy mit szeretnék megvalósítani).
8/9 anonim válasza:
Én 19 évesen éreztem magányosnak magam. Mikor eljezdtem fősulira járni, ahol senkit sem ismertem szinte. Aztán jobbra fordultak a dolgok.
9/9 anonim válasza:
Ha van rá anyagi háttered, menj el sportolni, vagy küzdősportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!