Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem keres senki és...

Miért nem keres senki és miért nincs pozitív visszajelzés másoktól?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt kell tudni rólam hogy nincs túl sok barátom. Egy szóval egy sincs. Van 1 haverom. Régen ezidáig igazából mindenkit én kerestem, nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni és úgy éreztem hogy csak kényszerből találkoznak velem vagy jönnek el programra HA eljöttek vagy HA találkoztak velem. Ez elég sűrűn volt hogy lányok,fiúk is lekoptattak egyaránt. barátnőm sem volt még. Egyoldalú barátság számomra. Ők meg egyáltalán nem keresnek.

2016. márc. 26. 14:34
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, ne akarj megfelelni másoknak. Ha ők k*csögök veled, te is legyél velük k*csög.
2016. márc. 26. 18:49
 52/54 anonim ***** válasza:
59%
Jól mondod 51-es, a mai világban aki őszinte, rendes és normális azt eltapossák, hiába mondják a nők, hogy nekik ez kell, a nagy francokat kell nekik.
2016. márc. 26. 19:07
 53/54 anonim válasza:

Velem is hasonló a helyzet csak én még félénk is vagyok.

20f

2016. márc. 28. 08:43
 54/54 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg én is.
2016. márc. 28. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!