Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem keres senki és...

Miért nem keres senki és miért nincs pozitív visszajelzés másoktól?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt kell tudni rólam hogy nincs túl sok barátom. Egy szóval egy sincs. Van 1 haverom. Régen ezidáig igazából mindenkit én kerestem, nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni és úgy éreztem hogy csak kényszerből találkoznak velem vagy jönnek el programra HA eljöttek vagy HA találkoztak velem. Ez elég sűrűn volt hogy lányok,fiúk is lekoptattak egyaránt. barátnőm sem volt még. Egyoldalú barátság számomra. Ők meg egyáltalán nem keresnek.

2016. márc. 26. 14:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Mármint én nem vagyok nyerő külsőre. elírtam
2016. márc. 26. 15:22
 32/54 anonim ***** válasza:
Erről beszélek, mind ilyen. Főleg a mai fiatal tini ribik, ráadásul főleg a csúnyáknak van akkora pofája, hogy csak nézz az ember.
2016. márc. 26. 15:23
 33/54 A kérdező kommentje:
De azt veszem észre hogy nálam küslőre igénytelenebb embereknek barátnőjük van..Teljesen mindegy milyen de van..és ez számomra még rosszabb érzést vált ki...Mit lehetne tenni?
2016. márc. 26. 15:25
 34/54 anonim ***** válasza:
Próbálj meg bunkón viselkedni velük, bejön nekik hiába játsszák az eszüket.
2016. márc. 26. 15:27
 35/54 A kérdező kommentje:
Kirakok egy képet magamról szökőévenként és vagy anyám vagy az öreg rokonaim lájkolják be..vagy pár ismerős de az is hím nemű..És ebből is lelehet szűrni a dolgokat hogy basszus ez a csávó nem jó pasi vagy nem normális és nem adok neki egy poz. visszajelzést. Remélem érted/értitek a gondolkodásmenetemet.
2016. márc. 26. 15:27
 36/54 anonim ***** válasza:
És utána flörtölj más lányokkal is a szeme láttára.
2016. márc. 26. 15:28
 37/54 A kérdező kommentje:
nem tudok bunkó lenni sajnos. Ha meg az vagyok volt már rá példa akkor meg az volta baj..
2016. márc. 26. 15:28
 38/54 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 16-os, megérkezett a jó kislányod!

Vannak még normális nők, és normális férfiak is vannak. Sajnos te nem tartozol közéjük.

Kedves kérdező, nem gondolkodtál még azon, hogy változtass valamin? Baráti kör, hobbi, suli, munkahely, hozzáállás, vallás? Tulajdonképpen bármi amihez csak kedved van. Olvass a témában könyveket, böngéssz fórumokat! Nagyon sok hozzád hasonló problémával küszködő ember van a világban. Ez van, a társadalom és az emberi értékrend is folyamatosan változik, az internetes társadalmat pedig el kell fogadni. Nem kell, hogy beleolvadj, kövesd, csak fogadd el, hogy van. A személyes emberi kommunikáció fontossága nem fog megváltozni.

Neked leginkább önismeretre lenne szükséged, és hogy felül emelkedj az aktuális helyzeteken és tudd külső szemlélőként értékelni őket.

"nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni" Hát ne keresd őket. A barátság két emberen múlik. Ez csak önámítás és a másik fél érezheti ezzel, hogy rá akaszkodsz.

Nem ámítalak semmivel. Lehet, hogy rossz emberekkel találkoztál eddig, de az is lehet, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezel (még ha mások nem mondják is, vagy nem veszed észre), ami mások számára nem kívánatos, vagy egy idő után teherré válhat. Nem tudhatom, nem ismerlek.

Azt mondják, senki kedvéért ne változzunk meg, mert azok már nem mi leszünk. De ez nem így van, legalábbis nem mindig. Én felismertem magamban a rosszat, mielőtt még mindenki kitaszított volna, de ismerek olyat, akinek nem sikerült.

Segítségnek pedig az internetet tudom ajánlani (barátkozz, barátkozz, barátkozz), vagy ismét, önismereti könyveket.

2016. márc. 26. 15:30
 39/54 anonim ***** válasza:
Igazából azt sem tudják, hogy mit akarnak, ezért mondom rájuk, hogy mind egy primitív ösztönlény.
2016. márc. 26. 15:30
 40/54 anonim ***** válasza:
Fárasztó vagy, ha meglátsz alfát akkor rögtön rá nyomulsz és álszent is vagy.
2016. márc. 26. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!