Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem keres senki és...

Miért nem keres senki és miért nincs pozitív visszajelzés másoktól?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt kell tudni rólam hogy nincs túl sok barátom. Egy szóval egy sincs. Van 1 haverom. Régen ezidáig igazából mindenkit én kerestem, nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni és úgy éreztem hogy csak kényszerből találkoznak velem vagy jönnek el programra HA eljöttek vagy HA találkoztak velem. Ez elég sűrűn volt hogy lányok,fiúk is lekoptattak egyaránt. barátnőm sem volt még. Egyoldalú barátság számomra. Ők meg egyáltalán nem keresnek.

2016. márc. 26. 14:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
35%
68 %-os, primitív ember vagy.
2016. márc. 26. 15:34
 42/54 A kérdező kommentje:
Kedves 38-as! Olvastam már önismereti könyveket. És azt kell mondjam nagyon is ismerem magam. Tisztában vagyok a problémáimmal még ha ezt nem is látjátok. De tényleg. Ezt most itt nem publikálnám bocsi. Igen , megfogadtam hogy nem fogok senkit sem keresni. de azért hiányzik az emberekkel való kapcsolat. És felteszem azt a kérdést hogy lesz igy változás? barát esetleg barátnő? Nincs akivel elmenjek bárhová sehová. egy moziba sem. Próbálkoztam elhívásokkal. Semmi esély erre.Nem tartom magam bunkónak sem. Próbálok az embereknek adni és nem krek és várom el hogy én kapjak. Munkahely sajnos meg olyan amilyen.
2016. márc. 26. 15:35
 43/54 anonim ***** válasza:
Te vagy a primitív, inkább menjél és csináld amihez értesz.
2016. márc. 26. 15:37
 44/54 anonim ***** válasza:
37%

74-es ösztönlény!

Egy kérdés: Van kettő magas, helyes, sportos férfi, az egyik egy egyszerű autószerelő és a másik egy diplomás cégvezető, és belsőleg is szinte ugyanazok, na melyiket választanád?

2016. márc. 26. 15:48
 45/54 A kérdező kommentje:
Eléggé elmentünk a kérdéstől meg a témától..Ne itt veszekedjetek..
2016. márc. 26. 16:40
 46/54 anonim ***** válasza:
Már elrendeztük a konfliktust, szóval nem lesz több vita. :)
2016. márc. 26. 16:41
 47/54 A kérdező kommentje:
helyes! ennek örülök..
2016. márc. 26. 16:43
 48/54 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvasnám :O

Hidd el kérdező, a legjobb módszer, ha te is bunkó leszel az emberekhez. Ha már ugyis sz*rnak ránk, akkor miért kéne normálisnak lenni másokkal? :D

2016. márc. 26. 18:00
 49/54 A kérdező kommentje:
Volt egy időszakom hogy lekezelő voltam de ez nem én vagyok..és ez sem vált be..akkor meg azt mondták h nagyképű vagyok..
2016. márc. 26. 18:03
 50/54 A kérdező kommentje:
Egy lánynak sem jövök be...:/
2016. márc. 26. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!