Miért nem keres senki és miért nincs pozitív visszajelzés másoktól?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt kell tudni rólam hogy nincs túl sok barátom. Egy szóval egy sincs. Van 1 haverom. Régen ezidáig igazából mindenkit én kerestem, nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni és úgy éreztem hogy csak kényszerből találkoznak velem vagy jönnek el programra HA eljöttek vagy HA találkoztak velem. Ez elég sűrűn volt hogy lányok,fiúk is lekoptattak egyaránt. barátnőm sem volt még. Egyoldalú barátság számomra. Ők meg egyáltalán nem keresnek.2016. márc. 26. 14:34
11/54 anonim válasza:
Ha lehetne akkor én Japánba költöznék.
12/54 A kérdező kommentje:
Ez sem megoldás meg nem csak barátnő miatt írtam ki ezt a kérdést ..de az is jólenne..de sajnos látom előre hogy ez veszve van..Engem lányok nem keresnek én hiába kerestem őket válaszra sem méltatnak..stb
2016. márc. 26. 14:50
13/54 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen lett a világ. Ne aggódj majd ha a sok ribi eléri a 30 éves kort akkor majd ráhajtanak a normális férfiakra, de őszintén kinek kéne egy kiélt nő.
De azért azt kívánom neked, hogy találj egy normális nőt. Hátha van még.
14/54 A kérdező kommentje:
21 év alatt nem kaptam semmi poz. visszajelzést lányoktól. Kiröhögtek kb. Jöttek a lekoptató dumákkal.
2016. márc. 26. 14:57
15/54 anonim válasza:
És a kedvencem amikor felcsináltatják magukat valami alfa-hímmel utána meg csodálkoznak, hogyha egyedül maradnak és ilyenkor szoktak egy szerencsétlen férfit aki majd eltartja és a gyerekét közben ugyan úgy félrekúr valami macsóval.
16/54 anonim válasza:
Mondok neked valamit még. A mai modern nő nem jó semmire csak ahhoz értenek, hogy szét teszik a lábukat és cserébe nem tudnak nyújtani semmit, de gondolom mindjárt jön valami jó kislány azt kioszt, hogy vannak még normális nők. :)
17/54 A kérdező kommentje:
Én ezzel tisztában vagyok sajnos. De másra nem valók hogy őszinte legyek..
2016. márc. 26. 15:01
18/54 anonim válasza:
Akkor te is tudod az igazságot legalább, ezért teszik jól az alfák, hogy csak megdugják őket. És még csúnya,kövér nőknek is csak magas,sportos, helyes és a pénzes férfi kell.
19/54 anonim válasza:
Én majd azt várom, hogy mi lesz 15-20 év ezzel sok idióta nővel, majd mind itt fog sírni a GYK-n, hogy nincs normális férfi. :D
20/54 anonim válasza:
Na megjöttek az álszent "jó kislányok". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!