Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert nem jovok ki senkivel?

Miert nem jovok ki senkivel?

Figyelt kérdés

Miert erzem magam ennyire egyedul ? Nincsenek barataim, akik meg lennenek azok hirtelen megvaltoznak es mar nem bezelnek aztan masnap megint beszelnek...nem ertem...anyam szerint irigyek ram...de miert lennenek ? nincs penzem ,nincs sajat szobam , masodik tanulo vagyok de az altalanos tudasom szinte 0 szinten van , 17 eves vagyok de alig vagyok csak 1,68...es kisfiusnak nezek ki nagyjabol.. ugyhogy ez biztos nem. A masik dolog az hogy ha beszel kb 2-3 ember es odamegyek egyszeruen neha nem ertem meg hogy mirol beszelnek vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Azt is eszrevettem hogy ha beszelek valakivel es jon egy harmadik szemely akkor mar a beszedpartnerem vele foglalkozik...nem szamit hogy ki az. Pl a baratnom is ha jon egy harmadik szemely az megszolitja es vele beszel. Bezzeg ha en szolitom meg vanakinek a baratnojet v beszedpartneret akkor tuti nem fog velem beszelni!!!! Miert van igy ?? Az is rossz hogy a baratnom mas varosba jar suliba igy vele is alig talalkozok 2x egy honapban. Barmi van engem nem hiv senki...mikor megyunk 3an az utcan gyorsan kieloznek es megyek a hatuk mogott...ez nagyon szar erzes. Ne mondjatok olyanokat hogy menjek tevekenysegekre mert mar voltam es nem nagyon jott ossze...en probaltam szocializalodni de nem sikerult :/ lehet az a baj hogy nincs meg az egyenisegem ?? akkor mikor lesz meg ? :(( elegem van...ongyilkos nem akarok lenni csak azert mert semmi sem megy jol aza eletembe viszont elni se akarok!! SOS kerlek segitsetek..elegem volt varni...

17/F

2016. márc. 2. 14:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen.. es sokat probaltam valtozni de semmi eredmenye...szoval megjobban magam ala kerultem.. mar oda jutottam hogy ha egy ember mar csak koszon akkor felvidit.
2016. márc. 2. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Én ugyan 14/L vagyok, megpróbálok pár tanácsot adni. Ha kicsit visszahúzódóbb típus vagy is, próbálj meg fesztelen lenni. Persze ezt mondani könnyebb, mint megtenni, de próbáld ki! Nekem sokáig az volt a gondom, hogy állandóan a helyemen ültem, nem mertem senkit megszólítani. De egy idő után jobban megismertem néhány osztálytársam, mint addig évek alatt. Van olyan, akiről tudod, hogy hasonló az érdeklődési köröd, stílusod? Hogyhogy nem érted miről beszélnek a többiek? Néz utána a híreknek, ha ilyesmiről van szó. Egyébként sokat segíthet ha olvasol: gyarapodik a szókincsed, jobban ki tudod fejezni magad, sokszor ettől lesz élvezetes egy beszélgetés. Miért lenne 0 szinten a tudásod? Tanulj, tanulj! Nem tudom, milyen suliba jársz, milyenek a követelmények, de ha jobban teljesítesz, talán jobban megbecsülnek. Ennyit tudtam írni, remélem valamicskét segítettem! :)
2016. márc. 2. 14:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Olvasok..meg hozza 2 konyvet is . Feszetlen..hmm...meg menjek oda emberekhez ? szerinted ha ezt nem probaltaam volna mar ki akkor irnek ide ? probaltam beszelni uj emberekkel es az lett az eredmenye hogy egy het utan mar elhanyagoltak. Es ugy ertem azt h nem ertem h mirol beszelnek egyesek hogy en csak egyszeru dolgokrol beszelek , pl : micsi , hogy vagy ,stb...nem fog megerteni senki..egy rohaddt pszichologus se.. a gyakori kerdesek volt az egyetlen remenyem...hatha van valaki aki mar atment ezen..
2016. márc. 2. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi csezdmeg :( elegem van a pi**ba a csajom is aztmondta most h elege van belolem h mind sirok mek es inkabb felakasztom magam :( semmi ertelme sincs h eljek
2016. márc. 3. 15:39
 5/7 anonim válasza:
Rossz lehet a kiállásod. Nézz utána interneten a testbeszédnek. Sokat számít.
2016. márc. 4. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:

# 3

Szerintem nem kell drámázni rajta, mindig ismerhetsz olyan embert, aki szívesen van veled.

Én is magányos féle vagyok, de tudod mit?:) Egyszerűen nem mutatom, vagy nem érzek magamban semmilyen kétségbeesettséget emiatt, pedig már voltam úgy, hogy valaki nagyon kedvelt engem, se később ő is hanyagolt (hosszabb időn keresztül nem válaszolt, lehet hogy átmeneti baj volt, és nem szánkodozott túllépni rajtam, mégis rossznéven vettem), még akkor sem figyelt rám, hogy próbáltam sokszínűen és érdekesen feltűnni, és nem unalmas beszélgetéseket kezdeményezni, mégsem segített, de nem akadtam ki, az az igazság, hogy én is bizonytalan vagyok, majd lehet hogy beér annyira a fejem lágya, hogy belássam, nem tudják folyton nekem szentelni az idejüket bármi emberek, szóval elnéző vagyok, de közben olyan emberekkel szeretnék ismerkedni, akik hozzám hasonlóan kötődnek az emberi kapcsolathoz.

Csak ezt tudom mondani!:) Hogyha valakikkel jól kifogsz jönni, azok különleges emberek lesznek számodra, úgy általában légy türelmes mindenkihez, vagyis bárki, attól hogy hagyagol, még nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged.

Nekem is az a problémám, hogy sohasem szoktam hívni senkit a negatív tapasztalatok miatt (amikor hívtam és nem jöttek, az mélyen rosszul érintett). Emiatt ha jönnének is, barátságtalannak könyvelnek el, ha nem hívogatok senkit, lehet, hogy nem várhatom el, hogy mindig engem hívjanak(tudom, hogy nehéz, de nem kell drámaian felfogni).

Akadnak olyan barátaim, akikkel szemben néha én is kezdeményezni tudok, és nagyon jól esik, sokkal jobban, mint amikor másoktól várom.

Az én társaságomban van olyan hogy többnyire senkit sem hívnak, ha van valami(kivétel ha 1-2 személy egymás között megbeszéli, akivel nagyon közeli a kapcsolat, de azonkívül senkivel). Szóval rájöttem, hogy én is hiába várom, hogy engem speciel hívjanak, volt úgy, hogy hívtak, és mégsem mentem, talán le is lettem írva ezzel:)

Van olyan ismerősöm, - élveztem - akivel kezdetben elég visszautasító volt mindenki, még ma is van 1-2 szemtelenebb beszólás rá. De ő mindenkivel barátkozik, mindenhol ott van, ő is partykat rendez, ahova eljárnak, teljesen közvetlenül ismerkedik vele mindenki, pedig nagyon előítéletesek voltak vele, és még ma is lekezelőek, de ettől nem határolódik el másoktól, megvannak a stabil kapcsolatai. Kicsit csodálom is emiatt, én nem volnék képes rá, hogy ennyire nyitott legyek másokkal így, hogy előítéletesek és kritikusok. De ebből a szempontból mégis jobban jár, mint én.

2016. márc. 14. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

miket írok?? "szánkodozott"

"szándékozott"-at akartam írni

2016. márc. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!