Miért nem jövök ki senkivel olyan jól?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, de azt vettem észre senki sem ad a véleményemre, és nem is igazán érdeklek senkit az osztályomon belül. A legjobb barátnőm most épp egy másik osztálytársammal van jóba, és bevallom kicsit féltékeny is vagyok, de olyan egyedül érzem magamat. Miért nem hallgat meg senki? Ha elkezdek beszélni, van hogy közbevágnak és be sem tudom fejezni amit akarok...2015. ápr. 23. 18:32
2/2 anonim válasza:
Ez azért van, mert kevés az önbizalmad és ezt a többiek érzik. Erősödni kell, ha látják, hogy magabiztos vagy, nem fognak közbevágni, se elhanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!