Miért van az, hogy nem jövök össze senkivel? 22 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm.
Kevés lánnyal találkozom, és válogatós vagyok (nem túlságosan). De szerintem normális az, hogy olyannal nem akarok összejönni, aki nem tetszik igazán.
Az eddigi séma a következő: vagy olyan lányokkal találkozom, akiktől én nem akarok semmit, vagy olyanokkal, akik tőlem nem akarnak semmit.
Hogy találhatnék valakit, akivel kölcsönösen kellünk egymásnak?
22 évesen már bőven itt lenne az ideje.
:) én 22évesen jöttem össze az első barátommal! előtte sosem jártam senkivel, csak randik, de nem találtam olyat, aki kellett volna, vagy akinek én kellettem volna.
szóval szerintem nem gáz.
nekem csak így alakult. semmi olyan, mint esetlges rossz külső vagy szellemi sötétség nm játszott közre, sem vallás, sem politika. csak így alakult. de örülök, hogy nem hamarkodtam el sok mindent!
én is szebb vagyok az átlagnál szerintem és mégis most van először komoly kapcsolatom, legalábbis úgy tűnik az (4 hónapja tart) mindennek eljön az ideje, ha annyira akarsz barátnőt akkor gyere össze kevésbé szép lánnyal, de a belső értékei legyenek rendben aztán tapasztalgatsz, lehet beleszeretsz, lehet nem. a lényeg, hogy ne ámítsd ha kicsit se jön be akkor ne gyere vele össze
ha olyan jól nézel ki akkor hogy lehet hogy szűz vagy?
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!