Miért van az, hogy nem jövök össze senkivel? 22 éves vagyok, és még soha nem volt barátnőm.
Kevés lánnyal találkozom, és válogatós vagyok (nem túlságosan). De szerintem normális az, hogy olyannal nem akarok összejönni, aki nem tetszik igazán.
Az eddigi séma a következő: vagy olyan lányokkal találkozom, akiktől én nem akarok semmit, vagy olyanokkal, akik tőlem nem akarnak semmit.
Hogy találhatnék valakit, akivel kölcsönösen kellünk egymásnak?
22 évesen már bőven itt lenne az ideje.
közhely, hogy a belső szépség számitt. találkoztam egy sráccal, nagyon jol nézett ki, randiztunk kétszer, de feladtam. nagyon jol nézett ki, de belül 0 volt. amig nem lesz hasonlo tapasztalatod addig te is csak a külsőt fogod nézni, és nem lesz soha rendes kapcsolatod, mert válogatos vagy. akivel most együtt vagyok nem a legjobb pasi külsőre, mégis beleszerettem. itt egy kép, gondolkozz el rajta:
ennyi idősen már nem kéne válogatni.
lefekszel egy olyan lánnyal, aki annyira nem jön be, de legalább kinéz valahogy. nem muszáj vele együtt maradni.
utána megjön az önbizalmad, és azt a nőt akasztod le, amelyik neked tetszik.
én is paráztam anno, meg szenvedtem ilyen hülyeségeken. aztán összejöttem olyannal, aki dobott egy kicsit az önértékelésemen. utána már enyém volt a világ.
22 évesen mégis mire vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!