Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek barátnőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőket, ha nem igazán jövök ki senkivel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus csak barátnőket szeretnék a legjobb bnőmmel megromlott a kapcsolatom soha nem ér rá más elköltözött nincs is barátnőm valahogy nem csípnek engem suliban is irigyek rám mert én jól nézek ki meg stb és ezért azt hiszik h.ülye p.icsa vagyok,jelenleg nem dolgozom nem is megyek sehova szinte nem tudom hol szerezzek barátokat.
2013. máj. 16. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Valami szabadidős tevékenységet javasolnék a közös hobby össze hozza az embereket :)
2013. máj. 16. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Vesszőt igazán használhatnál.
2013. máj. 16. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha jól nézel ki akkor miért nem szerzel egy fiú barátot.

És lehet hogy ezzel a baráti társaság is megoldódik

2013. máj. 16. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát én is egyet értek a sulis társaiddal.

Valahogy nekem is az ő véleményük jön le a kérdésed kapcsán.

Önvizsgálat és változtatni akarás. Az kellene.

2013. máj. 16. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Tanuld meg tagolni a mondandódat és akkor sokkal szimpatikusabb leszel. Bár a tartalom miatt is felszínesnek tűnsz egy kicsit, de ha 14 körül vagy akkor ez még nem gond. Senkit sem közösítenek ki csak azért mert jól néz ki.
2013. máj. 16. 21:59
 6/9 A kérdező kommentje:
pasim van,csak barátnőim nincsenek valahogy senkivel nem tartom már a kapcsolatot pont azért mert ők ribancok és idióták én meg nem lettem az.Már nem vagyok sulis majd augusztusba kezdek egy műkörmös tanfolyamot ott szerintetek lehet ismerkedni ?
2013. máj. 16. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:
a vesszőkről meg annyit,hogy csak begépeltem és nem is néztem meg h így írtam ki még át akartam fogalmazni.
2013. máj. 16. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Tisztelj már meg bennünket, hogy elolvasod előtte, mielőtt nyomsz egy küldést.
2013. máj. 16. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:

műkörmös tanfolyam , ez egyre jobb... :D

Kíváncsi vagyok szerinted ők miért gondolnak ribancnak téged? (nem ,nem azért mert irigyek, tippelj mást!)

és te miért gondolod annak őket, hogyan viselkednek?

Agyilag nagyon gyerekek vagytok még ha játszmáztok meg köpköditek egymást.

2013. máj. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!