Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt?
30 éves vagyok, barátnő nélkül. Van állásom, új kocsim, rengeteg barátom, haverom, de valahogy a barátnő nem jön össze. Régebben volt egy több mint 3 évig tartó kapcsolatom, de ennek már több, mint 5 éve és azóta képtelen vagyok új barátnőt összeszedni, pedig próbálkoztam már csomószor. Többször hívtam már el rövidebb-hosszabb beszélgetések után csajokat randira, vagy csak meginni valamit, de amikor erre kerülne a sor, mindig lemondják, mert vagy ez jön közbe, vagy az, vagy már egyből közlik, hogy most két hétig még nem jó, aztán majd valamikor talán, vagy ilyesmi. A családomban meg mindenki csesztet már, hogy mikor lesz már barátnőm. Már olyanoknál is próbálkoztam, akik nem is tetszenek, de egyszerűen semmi eredmény. Szórakozóhelyek nagy részén is csak tinilányok vannak már, korosztályom beliekkel nagyon ritkán találkozom.
Jár még valaki ilyen cipőben? Min kellene változtassak?
"Már olyanoknál is próbálkoztam, akik nem is tetszenek"
Lehet, akkor csak ilyeneknél kéne?
Az egy dolog, hogy olyanokat keresel, akik tetszenek, de vajon te tetszel-e nekik?
Sok embernél nincs összhangban az önmagáról alkotott képe a valósággal.
a leírtak alapján nem a szokásos a hiba,vagyis a nőktől való para.
itt apróbb taktikai baki van csak,mert az eleje jó.
megismered a nőt,jó is vagy nála,aztán a randi lezsírozásánál bukod az egészet,vagyis elveszíted az érdeklődését.
szerintem a shit teszteket nyeled be csúnyán,a kontroll megtartásban sem lehetsz erős,és az alap kereted is halovány,mert nem te teszel szívességet a nőnek hogy találkozol vele,hanem nálad az az alap,hogy nő tesz azzal hogy randizik veled.
ezekre jobban odafigyelnék,főleg ha mindig hasonlóan úszik el a dolog.
Én azt mondom, hogy ne erőltesd, majd jön magától. :) Közhelyesen hangzik, de gondolj bele, az intelligensebb emberek nehezebben találnak párt, mert nem mindegy nekik, hogy kivel vannak együtt. Rajtad látszik, hogy erőlteted, mert a számodra közömbös lányoknál is próbálkozol, aminek szerintem semmi értelme. Legyél lazább, nem vagy még öreg, nem vagy lekésve semmiről, más véleményével meg ne foglalkozz. :)
Inkább élvezd az életet, és örülj, hogy van állásod, és nem utolsó sorban örülj, hogy vannak barátaid! :)
Az igazi barátnőt pedig majd megismered, türelem, érdemes várni rá. Majd érezni fogod, hogy ki lesz az igazi, aki számodra is bejön, és aki számára is majd te fogsz kelleni.
Sok sikert! :)
Keresési technikádon.
Nem lesz könnyű.
De ugye tudod, egy kapcsolathoz személyiség kell, nem kocsi, állás s barátok?
Csak olyanoknál próbálkozz akikben van valami ami esélyt mutat egyén személyiségének passzolására tiedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!