Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt 20 éves létemre? (hosszú)
Még nem volt barátnőm lassan 20 leszek, de magam se értem miért pláne mostanság... (régen oké mer az más dolog:D de most ,most van)Ma is megyek a buszon, egy 10ből legalább 8,5ös csaj tuti engem nézett, és nem csak bámult, mellettem ne volt senki(onnan tudom hogy nem csak bámult mert a trolin oldalt állt és a szeme sarkából nézett előre(értsd menetirány felé, felém..)... na mind1 hosszú, de úgy 80% hogy nem az utat nézte), másik reggel meg szintén, másodjára láttam meg ugyanazt(másik nem az első akiről beszéltem , ez egy csaj akit már kétszer láttam és 1 sulibajárunk) a csajt akit kb 3 napja is és az ugyanúgy engem nézett mint3 napja, a harmadik meg azt nem is részletezném(bár az kicsit csúnyácska volt)... na most már sok a véletlen, vagy én vagyok hülye... De nem tudom ebbe a szemezés dologba sose voltam jó mindig azt hiszem nem is engem néznek, aztán meg elbizonytalanodok:S... Másik meg nem megy ez az odamegyek a lányhoz dolog, valószínű csak az első szót lenne nehéz kinyögni, mer én a vadidegennel is elbeszélek, de addig valahogy el kéne jutni, segítsetek nem tudom mit csináljak, most elkeseredésemben már az ilyen PUA(értsd pick p art ) oldalakat olvasok, tudom felesleges, meg tudom javarészt hülyeség, de vannak értelmes dolgok is bennük.
(még a végére gondolom ideírom fősulira járok)
ne csüggedj
én 21 éves vagyok és nincs barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!