Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok összeszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt 20 éves létemre? (hosszú)

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm lassan 20 leszek, de magam se értem miért pláne mostanság... (régen oké mer az más dolog:D de most ,most van)Ma is megyek a buszon, egy 10ből legalább 8,5ös csaj tuti engem nézett, és nem csak bámult, mellettem ne volt senki(onnan tudom hogy nem csak bámult mert a trolin oldalt állt és a szeme sarkából nézett előre(értsd menetirány felé, felém..)... na mind1 hosszú, de úgy 80% hogy nem az utat nézte), másik reggel meg szintén, másodjára láttam meg ugyanazt(másik nem az első akiről beszéltem , ez egy csaj akit már kétszer láttam és 1 sulibajárunk) a csajt akit kb 3 napja is és az ugyanúgy engem nézett mint3 napja, a harmadik meg azt nem is részletezném(bár az kicsit csúnyácska volt)... na most már sok a véletlen, vagy én vagyok hülye... De nem tudom ebbe a szemezés dologba sose voltam jó mindig azt hiszem nem is engem néznek, aztán meg elbizonytalanodok:S... Másik meg nem megy ez az odamegyek a lányhoz dolog, valószínű csak az első szót lenne nehéz kinyögni, mer én a vadidegennel is elbeszélek, de addig valahogy el kéne jutni, segítsetek nem tudom mit csináljak, most elkeseredésemben már az ilyen PUA(értsd pick p art ) oldalakat olvasok, tudom felesleges, meg tudom javarészt hülyeség, de vannak értelmes dolgok is bennük.

(még a végére gondolom ideírom fősulira járok)

2009. szept. 17. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
21%
A skizofrénia sulyos betegség is:S
2009. szept. 17. 21:40
 2/27 anonim ***** válasza:
54%

ne csüggedj

én 21 éves vagyok és nincs barátnőm

2009. szept. 17. 21:45
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok és azok alapján,amit leírtál naponta kapsz egy rakat jelzést,hogy bejössz a másik nemnek.Azt ne várd,hogy a csaj jöjjön oda,szedd össze magad és lépj.Hidd el,amelyik csaj szemezni próbál az nem fogja azt mondani neked,ha megszólitód,hogy húzz el a fenébe.Egyszer,legalább egyszer próbáld ki és ha nem jön be,akkor kitalálunk mást :) De be fog jönni!
2009. szept. 17. 21:48
 4/27 A kérdező kommentje:
De mégis mit mondjak? Mindig attól tartok valami kapitális b.romságot mondok és legfeljebb kiröhög.
2009. szept. 17. 21:50
 5/27 A kérdező kommentje:
Ja és igen látom elírtam kicsit, fogalmazásbeli hibákért elnézést kérek.
2009. szept. 17. 21:52
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
(kicsit lazán vigyorogova) Szia! Nem tudtam nem észrevenni mennyire nézed a fejem mellett levő reklámot arra a klasszikus koncertre... így szereted a klasszikus zenét?
2009. szept. 17. 21:55
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Azért b@zmeg, mert egyhez sem mész oda.
2009. szept. 17. 23:15
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
23:15: Csernus Doktor is itt van!! XD
2009. szept. 18. 00:48
 9/27 anonim ***** válasza:
68%
00:48-as--- ez nagyon jó beszólás volt :D
2009. szept. 18. 00:51
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Én Tömör Professzor vagyok. :D
2009. szept. 18. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!