Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok összeszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt 20 éves létemre? (hosszú)

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm lassan 20 leszek, de magam se értem miért pláne mostanság... (régen oké mer az más dolog:D de most ,most van)Ma is megyek a buszon, egy 10ből legalább 8,5ös csaj tuti engem nézett, és nem csak bámult, mellettem ne volt senki(onnan tudom hogy nem csak bámult mert a trolin oldalt állt és a szeme sarkából nézett előre(értsd menetirány felé, felém..)... na mind1 hosszú, de úgy 80% hogy nem az utat nézte), másik reggel meg szintén, másodjára láttam meg ugyanazt(másik nem az első akiről beszéltem , ez egy csaj akit már kétszer láttam és 1 sulibajárunk) a csajt akit kb 3 napja is és az ugyanúgy engem nézett mint3 napja, a harmadik meg azt nem is részletezném(bár az kicsit csúnyácska volt)... na most már sok a véletlen, vagy én vagyok hülye... De nem tudom ebbe a szemezés dologba sose voltam jó mindig azt hiszem nem is engem néznek, aztán meg elbizonytalanodok:S... Másik meg nem megy ez az odamegyek a lányhoz dolog, valószínű csak az első szót lenne nehéz kinyögni, mer én a vadidegennel is elbeszélek, de addig valahogy el kéne jutni, segítsetek nem tudom mit csináljak, most elkeseredésemben már az ilyen PUA(értsd pick p art ) oldalakat olvasok, tudom felesleges, meg tudom javarészt hülyeség, de vannak értelmes dolgok is bennük.

(még a végére gondolom ideírom fősulira járok)

2009. szept. 17. 21:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan látod a lényeget a bajban, idézem is:

"na most már sok a véletlen, vagy én vagyok hülye"

Igen, te vagy a fatökű hülye

2009. szept. 18. 09:00
 12/27 anonim ***** válasza:
37%
Ne legyél ciki, mai lányok nem szeretik ha odamész hozzájuk, az gáz. 10/11 elhajt. Hagy hogy ők kezdeményezzenek. Ez van a mai világba, ez van. Gondold magad az ő helyzetébe... Ott állsz mint csaj, és oda jön hozzád egy tök vadidegen a semmiből és kérdezget... te is elküldenéd, nem hogy még megbíznál benne. És ezt mondjuk ki, így van.
2009. szept. 18. 13:22
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

13:22.

Ne magadból indulj ki. Lehet téged elhajtanak, mert nincs önbizalmad, normális fellépésed.

Velem még életemben nem fordult elő, hogy "elhajtottak". Ha látják a lányok, hogy nem egy pi.nára kiéhezett lúzerrel van dolguk, akkor mindig kedvesek.

2009. szept. 18. 13:32
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy kedvesek... hagyjuk már... Aki egy kicsit is igényes csaj és van egy kis esze az elhajt mindenkit. De szerintem ez akkor is tévhit hogy látatlanba ez így működő dolog, hogy oda megyek akárkihez. Na de mind egy ti jobban tudjátok. Vagy amelyik csaj nem hajt el az olyan ronda hogy örül hogy valaki szóba áll vele.
2009. szept. 18. 13:46
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

Két fajta lúzer van. Aki tenni akar ellene és aki emiatt jó is lesz. És aki le akarja húzni magához a többieket is...

Én és a brátaim is, csak gyönyörű csajokhoz megyünk oda és 80%-ban nagyon ürülnek neki. Elkérjük a számukat stb. A többi sem lenéz, csak éppen rossz napja van.

De ahogy te érzed, gondold azt amit eddig is. Több csaj jut nekem. :D

2009. szept. 18. 13:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj... de én ezt nem eszem meg hogy 80%-os sikerességi ráta lenne, mert ilyen nincs. Vagy lehet, ha vasalthajú, 40 kilós, focista vagy, akkor ok, akkor te nyertél.
2009. szept. 18. 14:17
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj amit akarsz. A lényeg, hogyha valakinek tetszik egy csaj és nem szólítja meg, az saját magát köpi szembe.

Nem a sikerért kell csinálni, hanem mert élvezed az életet, azt teszed amit akarsz. Aztán ha ez tényleg megvan, a siker jön magától.

Nem szeretem a focit, vasalt hajam pláne nincs. :)

Nem magamat akarom fényezni, csak azt mondom, hogy ne fosszátok meg magatokat a lehetőségektől.

2009. szept. 18. 14:59
 18/27 anonim ***** válasza:
és hol laksz? e-mail címed?tanácsok miatt
2009. szept. 18. 21:08
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

Olvasom a hozzászólásoknál,hogy azt írja valaki,a lányoknak kellene kezdeményezni?

Őszintén kérdezem.Ti fiúk,mennyire becsülitek azt a lányt,aki oda megy hozzátok,hogy hello itt vagyok,nem kellek? Szerintem ez gáz.Tény,hogy a nő választ,de a "választéknak" kell "jelentkeznie" nem fordítva. Huszonéves vagyok,de még sosem kellett nekem felszednem egy pasit sem.Akinek van bátorsága oda jönni és megszólítani,az már eleve jó esélyekkel indul. :)

2009. szept. 18. 21:56
 20/27 anonim ***** válasza:
Pontosan. Szépen szóltál léányka. :)
2009. szept. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!