Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt 20 éves létemre? (hosszú)
Még nem volt barátnőm lassan 20 leszek, de magam se értem miért pláne mostanság... (régen oké mer az más dolog:D de most ,most van)Ma is megyek a buszon, egy 10ből legalább 8,5ös csaj tuti engem nézett, és nem csak bámult, mellettem ne volt senki(onnan tudom hogy nem csak bámult mert a trolin oldalt állt és a szeme sarkából nézett előre(értsd menetirány felé, felém..)... na mind1 hosszú, de úgy 80% hogy nem az utat nézte), másik reggel meg szintén, másodjára láttam meg ugyanazt(másik nem az első akiről beszéltem , ez egy csaj akit már kétszer láttam és 1 sulibajárunk) a csajt akit kb 3 napja is és az ugyanúgy engem nézett mint3 napja, a harmadik meg azt nem is részletezném(bár az kicsit csúnyácska volt)... na most már sok a véletlen, vagy én vagyok hülye... De nem tudom ebbe a szemezés dologba sose voltam jó mindig azt hiszem nem is engem néznek, aztán meg elbizonytalanodok:S... Másik meg nem megy ez az odamegyek a lányhoz dolog, valószínű csak az első szót lenne nehéz kinyögni, mer én a vadidegennel is elbeszélek, de addig valahogy el kéne jutni, segítsetek nem tudom mit csináljak, most elkeseredésemben már az ilyen PUA(értsd pick p art ) oldalakat olvasok, tudom felesleges, meg tudom javarészt hülyeség, de vannak értelmes dolgok is bennük.
(még a végére gondolom ideírom fősulira járok)
Kérdésre válaszolva:
"Miért nem tudok összeszedni egy barátnőt 20 éves létemre?"
Azzal a problémával küzdesz mint én pár éve küzdöttem,szerintem.
Hogy nem mersz odamenni,próbálkozni a lányoknál mert nincs elég önbizalmad valamiért.Ha meg összeszeded magad és odamész akkor meg annyira izgulsz hogy vagy nem tudsz megszólalni vagy nem tudsz miről beszélni.És így eleve "gáz" az egész.
Ezt nevezik túlzott gátlásosságnak.
De lehet rajta segíteni...
Nos,nem értem,miért kellene odamenni egy teljesen idegen lányhoz és úgy bepróbálkozni?
A 21. században élünk!Ott van az MSNes a netes ismerkedés lehetősége is.Én például kiválasztok egy nekem tetsző lányt az egyik "ismerkedős" oldalról,felveszem MSN-re,megismerkedem vele és ha szimpi elhívom egy talira.A talin meg már sokkal könnyebb beszélni úgy hogy már tudok róla valamit,hogy nem utasít el,bejövök neki,jó vele...stb.És akkor már nekem is sokkal könnyebb,sokkal felszabadultabban tudok beszélni meg miegymás.És eddig mindig bejött.Már egy csomó barátnőt szedtem fel így.
Szóval szerintem próbáld ki a nőszerzés ezen módját is,megéri,nincs veszteni valód.
Én 19 vagyok, volt eddig kettő, a másodikba szerelmes voltam rettentően, és kidobott más miatt.
Nem kell csüggedni. Amikor szakítasz és úgy nem lesz, az sokkal rosszabb.
,,Ők is ffiak és talán jobbak mint itthon a M ffiaink. Vonzanak!"
Ebben valamilyen szinten igaza lehet, mert a fehérek kultúrája eléggé eltávolodott a természettől és jobban elfojtják az ösztöneiket. A négerek meg inkább állatok, emiatt lehet, hogy általában férfiasabbak.
Persze manapság nem is annyira igaz, mert lazábbak az erkölcsök.
De ha a fehérek nincsenek, akkor nem a neten írogatnál, hanem bogyókat gyűjtögetnél és akkor ennél főtt ételt ha sikerülne begyújtani a tüzet.
2009-09-18 14:59
Miért érzem, hogy puasággal érintett kolléga vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!