Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha utál az apám?

Mit tegyek ha utál az apám?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy,hogy elakarok menni itthonról ,mert nem bírom ki az apám nyavajgását.Mindig azt mondja nekem ,hogy ha meghallja a hangom már rosszul lesz.A testvéreimet persze imádja mert,hogy ők mindig azt csinálják amit mondd pedig ez nem is így van.A válaszokat köszönöm.:)
2016. febr. 13. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogadd el. Mi mást kéne csinálj??
2016. febr. 13. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

A kivételezés egy ritka szar, és igazságtalan dolog.

Ha ok nélkül pikkel rád, akkor sajnállak, mert ezt megszívtad, hiszen tök mindegy mit csinálsz, akkor se fog szeretni...

Viszont a lehetőséged függ a korodtól, mert ha elmúltál 18, akkor lehetőséged van lelépni, ha pedig nem, akkor igencsak leszűkültek a lehetőségköreid, ha édesanyád is veled él, akkor próbálj rá fókuszálni, ha esetleg család centrikus vagy, és kikerülni apádat, vagy egyszerűen ne is szólj hozzá, nekem apám ha régen pattogott otthagytam a pitsába magának, és mentem a dolgomra, vedd lazán, én is azt tettem, és ma már semmi ilyesmi nincs! :D

2016. febr. 17. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!