Mit tegyek ha utál az apám?
Figyelt kérdés
Sokszor van úgy,hogy elakarok menni itthonról ,mert nem bírom ki az apám nyavajgását.Mindig azt mondja nekem ,hogy ha meghallja a hangom már rosszul lesz.A testvéreimet persze imádja mert,hogy ők mindig azt csinálják amit mondd pedig ez nem is így van.A válaszokat köszönöm.:)2016. febr. 13. 20:32
1/2 anonim válasza:
Fogadd el. Mi mást kéne csinálj??
2/2 anonim válasza:
A kivételezés egy ritka szar, és igazságtalan dolog.
Ha ok nélkül pikkel rád, akkor sajnállak, mert ezt megszívtad, hiszen tök mindegy mit csinálsz, akkor se fog szeretni...
Viszont a lehetőséged függ a korodtól, mert ha elmúltál 18, akkor lehetőséged van lelépni, ha pedig nem, akkor igencsak leszűkültek a lehetőségköreid, ha édesanyád is veled él, akkor próbálj rá fókuszálni, ha esetleg család centrikus vagy, és kikerülni apádat, vagy egyszerűen ne is szólj hozzá, nekem apám ha régen pattogott otthagytam a pitsába magának, és mentem a dolgomra, vedd lazán, én is azt tettem, és ma már semmi ilyesmi nincs! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!