Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak szerintem van ez így,...

Csak szerintem van ez így, hogy szinte egyáltalán nem lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem ebben az "országban" lehet máshol is ilyen gáz a helyzet,de itt 1000%osan sajnos :(

Mindenki olyan magának való stb nem igen ismerkednek már neten sem.

2016. jan. 19. 11:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező, az idő neked dolgozik, és a kontraszelekció is. Eljön az időd mikor az :én se kellek senkinek, te se kellesz senkinek ergo mi összeillünk" kapcsolatban boldog leszel. Ez nem vicc ám.
2016. jan. 20. 15:31
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy egy ilyen kapcsolatban boldog lehetnék nekem olyan lány kell amilyet én akarok és nem olyan aki "nekem jutott"
2016. jan. 20. 17:21
 33/41 anonim ***** válasza:
Szóval neked igényeid vannak, magas a mérce, de saját magaddal szemben meg se igényeid se magas mércéd nincs? Nem érzed az ellentmondást? Csóró vagyok de Ferrarit akarok,ha nem adnak,akkor Suzukiba be nem ülök inkább járok gyalog és siránkozok ,hogy fáj a lábam...
2016. jan. 20. 18:16
 34/41 A kérdező kommentje:
Milyen mérce magammal szemben? Nem értem ezt.
2016. jan. 21. 10:17
 35/41 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sem ronda sem semmi.

De manapság semmi sem működik itt,szóval nem meglepő,hogy a csajozás sem. Vagy ha lehet is találni azok sem okésak.

2016. jan. 21. 15:38
 36/41 anonim ***** válasza:
A városban egy csaj sincs a discokban, nincs egyetlen társastánc, jóga, esti tanfolyam, ha elhívod a tanuló vagy munkatárs ismerőseidet most hétvégén moziba, vagy bulizni senkit nem érdekel és nem hozzák magukkal lányismerősüket?
2016. jan. 25. 23:43
 37/41 A kérdező kommentje:

Discok nem jók semmire nem is vagyok oda az olyan zenékért.

Munkahelyem meg nincs amikor volt sem volt ott 1 lány sem,raktárosi munkakörben. Nincs olyan ismerősöm akinek lenne olyan ismerőse akinek lenne olyan valaki aki jó lehetne.

2016. jan. 26. 09:18
 38/41 anonim ***** válasza:
Ha nincs ismerősöd akivel lehet menni szórakozóhelyre, akkor sportolj valamit pl focit, hátha lesz. Meló nélkül többnyire gitáros csavargó zenészként lehet barátnőt szerezni, vagy a kocsmában ha te vagy a falu bikája. Szórakozóhelyekből is van discos, karaoke, rock, jazzes, stb akkor menj a legelfogadhatóbb zenéjűbe, discokban sokan jöttek már össze úgyhogy jók az ismerkedésre. Ha nincs melód akkor az a fő probléma nem a barátnőzés, akkor keress, vagy tanulj febuár 15 a felsőoktatási jelentkezési határidő, vagy keress okjt vagy keresettebb szakmát és tanulj ne társkeresőzz.
2016. jan. 26. 12:25
 39/41 anonim ***** válasza:
Így hogy randin kérdik mivel foglalkozol, és mondod hogy munkanélküli vagy úgy ahogy a címben is írod tényleg nehéz barátnőt szerezni.
2016. jan. 26. 12:27
 40/41 A kérdező kommentje:

Rengetegen munkanélküliek szal ez épp nem lenne gáz.

Csak elég sok minden van.

2016. jan. 28. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!