Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak szerintem van ez így,...

Csak szerintem van ez így, hogy szinte egyáltalán nem lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem ebben az "országban" lehet máshol is ilyen gáz a helyzet,de itt 1000%osan sajnos :(

Mindenki olyan magának való stb nem igen ismerkednek már neten sem.

2016. jan. 19. 11:43
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Társkereső oldalon is próbálkoztam már,de ott sem volt sikerem senki sem nézett még rám sem.

Ennyit erről is. Barátnőt szerezni nem képesség kérdése inkább nagy szerencse kell hozzá.

Az 1000% az épp 100% is lehet ez már csak egy nagyobbító tényező és direkt írtam.

2016. jan. 19. 14:33
 22/41 anonim ***** válasza:
Költözz el
2016. jan. 19. 15:00
 23/41 anonim ***** válasza:
Jó marketing kell mint minden eladandó árunak. Jó márkás cuccok ,ápolt külső ,valami menő kocsi ,nagy kamu duma. És már jönnek is a nők sorban.
2016. jan. 19. 16:17
 24/41 A kérdező kommentje:
Már ez is erről szól? :(
2016. jan. 19. 16:44
 25/41 anonim ***** válasza:

Szerinted? Ez is piac. Kereslet kínálat. A fonnyadt árura kisebb a kereslet,amikor végképp megromlik akkor kidobják.. A cicomás csomagolású jól (akár hazugságokkal ferdítésekkel) reklámozott "prémium" termékre meg jóval nagyobb a felvevőpiac. Ez mindkét nemnél így van.

De jó hírem is van : két kidobott fonnyadt áru még találhat egymásra a kuka alján :D

2016. jan. 19. 16:49
 26/41 anonim ***** válasza:
Az a bajod neked is és annak is aki úgy gondolkodik, mit tr , hogy könnyebb magadat sajnáltatni és várni, hogy majd bekopog hozzád egy nő, hogy nem lennél e a barátja! Meg szerencse kell hozzá? WTF??? Azt kellene, hogy sarkadra állj végre! Férfikén ég a pofámról a bőr, nem azért mert tanácsot kérsz, hogy hogy kell(enne) csajozni, hanem mert minden segítő választ élből elutasítasz, hogy azt nem lehet megcsinálni, nem megy és amúgy se lehet barátkozni nőkkel. Gondolom, hogy a csajok is milyn boldogok lehetnek az ilyen pasiktól... Tegyél érte bazze! Ne a hülye (saját magad gyártotta) statisztikát szajkózd!
2016. jan. 19. 17:25
 27/41 A kérdező kommentje:
Igen nagy szerencse kell,hogy kifogj egy olyan lányt akivel el lehet lenni,ilyenné lett minden. :( Mit tegyek érte? Én próbáltam,de csak a rosszat kaptam és sok rossz után feladja az ember. Senkinek nem jövök be,pedig nem a vékony lányokat szeretem akiknek nagy az igényeik,jó nem lehet általánosítani,de akkor is. Évek alatt itt sok minden megváltozott a rossz irányba.
2016. jan. 19. 19:07
 28/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, rajtad nem lehet segíteni, mert a normális válaszokat figyelembe sem vetted, csak amikbe tudtál, abba belekötöttél.

Ehhez külön gratuláció, ha ennyire értetlen vagy, akkor szenvedj.

2016. jan. 19. 19:23
 29/41 A kérdező kommentje:
Értetlen nem vagyok értek én mindent,de akkor is :(
2016. jan. 19. 19:34
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Neten is meg élőben is a magas jóképű, jó súlyú, izmos, gazdag, híres, befolyásos emberekre van kereslet. Ha csaj lennél és társkeresőn írna kb 150 ember, ebből 145 nem elég szép, 3 helyes (szépfiú) és 2 gazdagnak kinéző te sem a csúnyákkal csövesekkel mennél el kólázni, amikor a barátnőid is jó programokra hívnak, meg az ismeretségi körödben is sok csávó van.
2016. jan. 19. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!