Miért van az, hogy a legtöbb fiú megd*gna, de rendes fiút szerintem nem tudnék magamnak szerezni?
Figyelt kérdés
Nem tudnék az én igényszintemhez megfelelőt, viszont sokan akarnának velem *.. Pedig egy kedves lány vagyok szerintem, vagyis mindig igyekszem az lenni. (Rájátszhatnak a városban lévő pletykák? Olyanokat hallok vissza magamról, amikhez közöm sincs. Mindig ha valaki rákérdez elmesélem neki, hogy ilyesmiről szó sincs, mégis így viselkednek velem az emberek) Külsőre szerinte egy átlagos lány vagyok, lassan 172014. márc. 4. 21:01
1/8 anonim válasza:
Meg gondolom, olyan fiúk társaságát keresed, akik egy nővel dugáson kívül mást el sem tudnának képzelni.
2/8 anonim válasza:
csak úgy szólok, hogy szinte bárkit megdugnának ;)
de nem mindenkivel jönnének össze.
3/8 anonim válasza:
először a rendes fiúk is kúrelni akarnak
4/8 A kérdező kommentje:
2.. igazad van
2014. márc. 4. 21:04
5/8 anonim válasza:
adjál esélyt a ronda fiúknak, ha rendes fiút akarsz
6/8 anonim válasza:
A rendes fiúkat észre sem veszed kedves kérdező. Ezért. Azt szeretnéd, ha a helyi kigyúrt menőcsávó változna hirtelen rendes fiúvá. Elárulom nem fog. A rendes fiúk azok, akiket ti vesztesnek néztek, és ez nagyjából egyetem végéig így is marad, amíg a rendes fiúk el nem kezdenek keresni, mint állat, vagy a nevük elé nem vándorol a Dr. Addig sajnos emberszámba sem veszitek őket.
8/8 anonim válasza:
16 évesen még maradj otthon és babázzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!