Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak szerintem van ez így,...

Csak szerintem van ez így, hogy szinte egyáltalán nem lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Úgy értem ebben az "országban" lehet máshol is ilyen gáz a helyzet,de itt 1000%osan sajnos :(

Mindenki olyan magának való stb nem igen ismerkednek már neten sem.

2016. jan. 19. 11:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Én utcán, buszon, stb nagyon sokat csajoztam (midig sikerrel). Önbizalom kell hozzá (nekem talán túl sok is van) és gyorsan felismerni, hogy a nő miről beszélne szívesen, illetve milyennek szeretne téged látni. Erőszakoskodni, csúnyán odaszólni soha nem szabad. A poén és a szándékos félreérthetőség viszont nagyon sokszor bejön.
2016. jan. 19. 12:23
 12/41 anonim válasza:
Igen regebbn mas volt a hejzettalan ha nem ugy kozelitenel felejuk hogy baratnot akarsz hanem csak baratkoznal veluk lehet nagyobb sikered lenne . en pl mindig attol tartottam h sosem lesz fium mert csunyának tartottam magam es sohasem szolitott meg senki, de kezembe vettem az ugyet, ha ok nem akkor majd en, nem lehetek annyira csunya mit veszithetek. Es mara mar 4 eves kapcsolatom van , mert en leptem nem vartam a fiura :D
2016. jan. 19. 12:26
 13/41 anonim ***** válasza:
25%

Nem minden férinak/nőnek jön ez össze.

A többség talál párt, de van aki nem.

Ez nem olyasmi ami 'jár'.

2016. jan. 19. 12:39
 14/41 A kérdező kommentje:

Régebben könnyebb volt bárkit is találni. Ma kb az emberek tele vannak minden bajjal és sokan antiszociálisak. A szerelem jön magától 8as? O.o jó vicc xDD

Az a baj,hogy a rossz jön magától nem a jó :(

Visszatérve a témához mexólítani valakit pl az utcán nem egyszerű facebook meg ilyesmiken meg nem is írnak vissza.

2016. jan. 19. 12:39
 15/41 anonim válasza:
Talan hulyesegnek fogjatok tartani a valaszom, de mi lenne ha mondjuk egy tarskereso oldalon keresnel olyan lanyt aki megfelel te idealodnak. Erte gondolom. Es akkpr olyan lanyokkal beszelhetnel akik szinten part akarnak talalni.
2016. jan. 19. 12:54
 16/41 anonim ***** válasza:
51%

Mert megint az van, hogy nem szerelmes lettem egy nőbe, hanem hogy szerezhetnék nőt? Mindegy, milyet csak vágás legyen a lába közt.

(Ja, nem mindegy, ne legyen kövér, csúnya, rövidhajú, hosszú körmű...)

2016. jan. 19. 13:10
 17/41 anonim válasza:
Nem, utolso. En meg veletlenul sem ezt irtam , hogy mindegy milyet csak vagas legyen a laba kozott no meg persze ne legyen csunya stb... Ha a kerdezo baratnot szeretne tarskereso oldalakon biztos talal oyan lanyr
2016. jan. 19. 13:28
 18/41 anonim válasza:

Fojtatnam, elment a netem..

Szoval ilyen oldalakon biztos talalna olyan lanyt aki nem ribizli es hozza hasonloan maganyos mert nem talal egy normalis fiut.. Ez nem a lanyok kihasznalasat jelenti , az ismerkedesben nincs semmi rossz dolog. Vagy jol kijonnek vagy nem. Keresni kell , ne adja fel. Hozzatennem hogy en is lany vagyok , es ha hasonlo problemam lenne El tudom kepzelni hogy ereznem magamat. Segiteni szeretnek a kerdezonek, ezert adtam a valaszt.

Ja , ha o szoke haju kanyokat kedveli, akkor szoke hajuakkal ismerkedik. Ha barna szemu molett lanyokat, akkor olyanokkal beszelget. Ezt o tudja, mi az idealja. Az ideal nem azt takarja, hogy legyen apolt, legyen rajta nyilas ,meg ne legyen dagi.

2016. jan. 19. 13:44
 19/41 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem előtte tanulj meg normálisan írni, legyél tisztában a fogalmakkal, utána akarj barátnőt szerezni.

A kérdésed már önmagában abszurd, ha nem lehetne barátnőt szerezni, akkor az országban mindenki szingli lenne.

1000%-os helyzet nincs ilyen esetekben, szóval már ezt is buktad.

A szerelmet nem lehet erőltetni, ezért alakul ki magától - ha kialakul. Nyilván ezt nem úgy kell értelmezni, hogy egy ismeretlennel összefutsz valahol és akkor már a nagy szerelem jön.

Nem antiszociális, mivel az antiszociális emberek többnyire szociopaták.

Amire te gondolsz, az az aszociális. Óriási a különbség.

Akik szerint meg egy nőt csak úgy lehet megfogni, hogy magas, jóképű és gazdag, annak rendkívül sivár lelkivilága lehet. A csőlátása mellett.

Ha százból egyszer sem sikerült barátnőt találni, akkor talán nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

2016. jan. 19. 13:55
 20/41 anonim ***** válasza:
Barátnőt nem szerezni, érdemelni kell. :D
2016. jan. 19. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!