Csak szerintem van ez így, hogy szinte egyáltalán nem lehet barátnőt szerezni?
Úgy értem ebben az "országban" lehet máshol is ilyen gáz a helyzet,de itt 1000%osan sajnos :(
Mindenki olyan magának való stb nem igen ismerkednek már neten sem.
Nem minden férinak/nőnek jön ez össze.
A többség talál párt, de van aki nem.
Ez nem olyasmi ami 'jár'.
Régebben könnyebb volt bárkit is találni. Ma kb az emberek tele vannak minden bajjal és sokan antiszociálisak. A szerelem jön magától 8as? O.o jó vicc xDD
Az a baj,hogy a rossz jön magától nem a jó :(
Visszatérve a témához mexólítani valakit pl az utcán nem egyszerű facebook meg ilyesmiken meg nem is írnak vissza.
Mert megint az van, hogy nem szerelmes lettem egy nőbe, hanem hogy szerezhetnék nőt? Mindegy, milyet csak vágás legyen a lába közt.
(Ja, nem mindegy, ne legyen kövér, csúnya, rövidhajú, hosszú körmű...)
Fojtatnam, elment a netem..
Szoval ilyen oldalakon biztos talalna olyan lanyt aki nem ribizli es hozza hasonloan maganyos mert nem talal egy normalis fiut.. Ez nem a lanyok kihasznalasat jelenti , az ismerkedesben nincs semmi rossz dolog. Vagy jol kijonnek vagy nem. Keresni kell , ne adja fel. Hozzatennem hogy en is lany vagyok , es ha hasonlo problemam lenne El tudom kepzelni hogy ereznem magamat. Segiteni szeretnek a kerdezonek, ezert adtam a valaszt.
Ja , ha o szoke haju kanyokat kedveli, akkor szoke hajuakkal ismerkedik. Ha barna szemu molett lanyokat, akkor olyanokkal beszelget. Ezt o tudja, mi az idealja. Az ideal nem azt takarja, hogy legyen apolt, legyen rajta nyilas ,meg ne legyen dagi.
Szerintem előtte tanulj meg normálisan írni, legyél tisztában a fogalmakkal, utána akarj barátnőt szerezni.
A kérdésed már önmagában abszurd, ha nem lehetne barátnőt szerezni, akkor az országban mindenki szingli lenne.
1000%-os helyzet nincs ilyen esetekben, szóval már ezt is buktad.
A szerelmet nem lehet erőltetni, ezért alakul ki magától - ha kialakul. Nyilván ezt nem úgy kell értelmezni, hogy egy ismeretlennel összefutsz valahol és akkor már a nagy szerelem jön.
Nem antiszociális, mivel az antiszociális emberek többnyire szociopaták.
Amire te gondolsz, az az aszociális. Óriási a különbség.
Akik szerint meg egy nőt csak úgy lehet megfogni, hogy magas, jóképű és gazdag, annak rendkívül sivár lelkivilága lehet. A csőlátása mellett.
Ha százból egyszer sem sikerült barátnőt találni, akkor talán nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!