Ez a tervem jó lesz ha majd el kell kezdenem a ténylegesen
magányos életet?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.
Eddig soha nem voltak barátaim és még bulizni sem voltam soha.. Még szilveszterkor sem és egy születésnapomon sem köszöntött fel senki csak a családom.
Azt mondjak a kamaszkor határozza meg hogy milyen ember leszek,így ennek a tudataban elgondolkodtam egy terven.
Nagyon szeretek versenybiciklizni.
Arra gondoltam hogy leteszem a szakmámat és utána a másodikat is aztán elmegyek dolgozni és a kis szabadidomet kitoltom biciklizessel és utana par ev múlva elmegyek egy kicsi albérletbe ahol a bicikli is elfér.
Dolgozni megyek és ha hazajövök,lezuhanyzom, beidozitem kikapcsolasra a rádiómat és elmegyek aludni.
És nap mint nap ugyan ez amíg meg nem halok.
Tudom alapból keves a szabad ido a munka mellett, de amúgy ez élhető terv?
Ha mást nem csinálsz gondolkodni van időd legalább :D Mondom én a helyedben mindenképp keresnék valamit még a biciklizésen kívül, ami népszerűbb és témát ad. Sokan mondják, hogy ha nem tudsz beszélgetni kezdj el olvasni, meg tágítsd a tudásodat. De akinek be nem áll a "pofája" :D, az az élményekből merít és nem abból, hogy egész nap magába fordulva olvasgat meg stb. élményekre van szükséged, keress egy másik hobbit, időd van kitalálni mi érdekel:)
2016. jan. 15. 20:43
12/19 anonim válasza:
Edző terem a közeletekben esetleg? vagy olyan hely, ahová nem kell társaság, hogy elkezdj járni, viszont kitudod építeni azt a társaságot ott.
2016. jan. 15. 20:46
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem akarok edzőterembe menni.
Nekem nem menne.
Fekvőtámaszozok 2 éve nap mint nap, de nem nagyon latszik.
2016. jan. 15. 20:50
14/19 anonim válasza:
Megy vagy nem megy, nem az a lényeg, ha nincs ellenedre és ismerkedhetsz, amúgy meg elhatározás kérdése, nem is fog egyből menni minden. De ha nem edző terem, akkor valami hasonló, ha nem egy vidéki faluban élsz 30 km-re mindentől, akkor rengeteg lehetőséged van sportra, indulj ki abból a mostani osztály társaid mivel ütik el a szabad időt? Biztos nem lézeng mind semmit tevésben.
2016. jan. 15. 20:56
15/19 anonim válasza:
"Azt mondjak a kamaszkor határozza meg hogy milyen ember leszek"
Baromság. Korábban nem voltak barátaim, nem csak bulizni nem jártam, de nagyon szociális életet se éltem semmilyen formában. 17 éves korom körül lett először egy igazán közeli barátom, de vele se jártam el nagyon sehova hosszú ideig. 18 évesen, követlen miután befejeztem a középiskolát rengeteget változtam a nyáron. Lefogytam, változtattam a stílusomon és sokkal szociálisabb lettem mint előtte bármikor. Amióta elkezdtem az egyetemet szereztem egy rakás barátot, akik közül néhányukkal igazán közeli kapcsolatot sikerült kialakítanom. Az elmúlt 1 év volt életem legjobb időszaka eddig messze.
20/F
2016. jan. 15. 23:33
16/19 anonim válasza:
Ez nem élhető terv egy kicsit sem. Ezzel csak elrontod az életed.
2016. jan. 16. 22:17
17/19 anonim válasza:
Csak rövidtávon, mert nem kiegyensúlyozott, kell vmi csaj is, haverok, előremenő pénzügyek, változatos hobbik ha ez később sérülés vagy más miatt nem megy, ahogy a lelkes sportolók sokszor térdsérülés után abbahagyják, stb. Talán vedd időnként elő a matek meg a felsőoktatási könyvet és tanulj közlekedésmérnöknek vagy másnak. Rakás ember szeret biciklizni, ez nem olyan elvont hobbi hogy sose legyen egy barátod sem, meg este amikor már sötét van biciklizéshez elmehetsz valami sportra, tanfolyamra, discoba, kocsmába, társastáncra, stb
2016. jan. 19. 02:07
18/19 anonim válasza:
Járj el spinningre! Gondolj bele, ha később lesznek kollégáid, velük is ki kell jönnöd valahogy, lehetőleg jól! Ne szigetelődj el teljesen, butaság, főleg elhatározni. Szerintem csak nem találkoztál eddig olyannal, akivel egy hullámhosszon lennétek.
Egyébként , ha tényleg kerülni akarnád az embereket, akkor itt sem beszélgetnél.
Egyébként nekem is van a gyerekkori naplómban egy beírás, hogy a görkorim lesz az életem értelme.... :) aztán nem így lett.
2016. febr. 3. 13:05
19/19 anonim válasza:
Hidd el cselekedned kell. Nekem durva szociális fóbiám volt és képtelen voltam az emberekkel beszélgetni. (igen a családommal is max pár szót) Szörnyű 4 év volt. Egyre jobban kezdtem depizni és tudtam, hogy ez nem mehet tovább. Nagyon sokat dolgoztam azért ahol most járok. Vannak barátaim, haverjaim. Hidd el egyedül lenni borzalmas. Ahogy előttem is mondták készülj fel lélekben a következő sulira és próbálj meg barátkozni. A témázás egy rohadt nehéz dolog viszont közel sem lehetetlen. Olvasgass és hasonlók. Egy idő után menni fog. De nem lesz könnyű ezt megjegyezném. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!