Milyen elfoglaltságot ajánlanátok egy 16 éves magányos/aszociális fiúnak?
Nem említed hogy jó-e neked hogy magányos és aszociális vagy...
Szerintem menj el, sétálgass szép helyeken, csodálld a természetet, és gondolkozz.
Halgass olyan zenéket amik kikapcsolnak, álmodozz, tanulj, rendszerezd a gondolataidat
írj naplót, esetleg írd le milyen dolgokat akarsz elérni az életben
csinálj valami kreatívat, trolkodj netes oldalakon ( :D )
Vagy írj ki minél több ilyen kérdést, hátha több vélasz jön!
Próbálj ki új dolgokat: egyél új ételeket pölö :)
remélem tudtam segíteni
Nem jó nekem hogy magányos vagyok.
Sportolok, országúti biciklizem, de csak nyáron lehet.
Beszélgetés egy szintén magányos & aszociális fiúval.
Ó, itt van egy :D
14\f
Szerintem tanulj nyelvet. Ha van egy kis nyelvérzéked és kedved is a dologhoz, akkor csak hasznodra válhat :)
Sőt, minél különlegesebb nyelvet tanulsz (mármint amit nem beszél sok nem-anyanyelvi), annál magabiztosabb leszel attól, hogy olyat tudsz, amit csak kevesen.
Én is ilyen vagyok egyébként, mint te. Suliban magánys vagyok, ehhez társul egy kis szocfób is, bár a fő tényező nem ez. Szimplán csak nem találtam hozzám hasonló introvertált embereket, az álca barátságok pedig távol állnak tőlem. Mivel nem jópofizok mindenkivel, talán beképzeltnek/bunkónak/depisnek néznek, de úgy érzem egyre kevésbé izgat :)
Nyilván ebben az is közrejátszik, hogy igaz, hogy nem a mostani sulimból, de van egy legjobb barátnőm.
Ha már itt járunk: egy barátod azért csak van, nem? Régi suli, vagy bármi? Tesó?
A nyelvtanuláson kívül (vagy ebből adódóan) még azt tudom neked ajánlani, hogy levelezz külföldiekkel.
Nekem idén augusztusban lesz 3 éve, hogy levelezek egy nálam egy évvel fiatalabb lánnyal, valamint most kezdtem el egy másikkal, e-mailben pedig mindig van legalább egy ember, akivel tartom a kapcsolatot.
Ha érdekel :)
És tényleg, ez azért jó, mert egy idő után már igazi barátomnak éreztem, attól függetlenül, hogy még sohasem találkoztunk, valamint ezer km-ek választanak el minket. Szóval én még ezt tudom neked ajánlani :)
Vagy csak simán dumálj a (már nem tudom, hanyadik, de) 14/f hozzászólóval :D
Egyébként van valami komolyabb oka, hogy ilyen vagy, vagy csak simán az a helyzet, mint nálam? (introvertáltság, kevés ember, akivel igazán jól érzed magad?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!