Ha valaki pánikbeteg, depressziós, aszociális, akkor jelenthet előre lépest ha neten kezd próbálni, visszailleszkedni az emberek közé?
Ez segíthet,hogy jobban tudjon majd boldogulni,illetve,hogy megismerje az emberi tulajdonságokat?
Az jó kezdő lépés?
Lehet,hogy segít.
végül is a neten is emberek vannak.
vannak szabályok.tanulhat,kezdetnek nem rosz,ha a cél nem a begubózás.
Köszönöm a válaszokat.
:)
Azért önmagában az animék nem tesznek nyomorékká :)
A Death Note-ot én például kifejezetten izgalmasnak tartottam, jó kis krimi, sok fordulattal, stb.
Dragon Ball-t is megnéztem elölről, mert gyerekkoromban szüleim nem engedték, és csak akkor láttam nagy néha pár részt, amikor nem voltak otthon, és rámtört a nosztalgia így 27 évesen :D
De abban van igazság, hogy nagyon kifacsart, hülye dolgokat állítanak a cselekmény középpontjába sokszor az írók.
A netes visszailleszkedés nem annyira jó ötlet. Mert a kiabálás neten maximum nagybetűs írást jelent, de az utcán nem úgy fognak rád kiabálni, hogy eléd tartanak egy lapot, amire csupa nagybetűvel ráírták az ordítanivalójukat. Élőben ijesztőbb.
Ezen kívül van egy csomó más dolog, ami élőben árnyalja a mondanivalót, írásban nem látsz. Szinte minden ember másképp viselkedik egy fórumon, mint egy élő vitában.
A netes kommunikávió az előszó torz képe csupán.
Az internet nagyon hasznos abból a szempontból, hogy tájékozottá, műveltebbé tudsz válni, ez által egy társaságban bármilyen témához, ha felületesen is, de magabiztosan hozzá tudsz szólni, érvelni. Emellett a sok olvasástól, mert ugye interneten az ember kénytelen olvasni, fejlesztheted a szókincsedet, fogalmazó képességedet, ami ugye magától értetődő előnyökkel jár, persze nem a Blikket és Valóvilág fórumait olvasgatva, hanem az e célnak megfelelő felületeken.
Barátkozáshoz én nem ajánlom, maximum egy találkozó megbeszéléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!