Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehetne társaságom és...

Hogyan lehetne társaságom és barátnőm? Lent felsorolom az okokat miért nem lehetnek.

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és sosem voltak barátaim, barátnőm és ismerőseim.

Nagyon szeretnék én is társaságban lenni és szórakozni és barátnőt is nagyon szeretnék, de még egyik sem volt nekem soha.

Olyan jó lenne ha valaki kirángatna a szobámból.

Nem emlékszem hogy mikor voltam utoljára kint a házból ha éppen nem iskolába mentem.

Hogy lehetne társaságom ami normális és barátnőm amit mégjobban szeretnék.

Semmiféleképpen nem akarok kezdeményezni mert nekem nem szeretik a társaságomat és úgyis elkülenének... . A lányoknak meg nem tetszem (onnan tudom hogy sosem néz meg 1 lány se miközben megyek a suliba és jövök onnan és akik tetszenek nekem suliban sosem néznek rám)

Kissebbrendűségi komplexusom van és bizonytalan vagyok.

Nem bízom másokban... Ha akarnak valamit tőlem akkor egyből arra gondolok hogy ki küldte, meg akar szivatni, minek beszélgetne velem? Biztos csak rosszat akar.

2016. jan. 7. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:

"Semmiféleképpen nem akarok kezdeményezni mert nekem nem szeretik a társaságomat és úgyis elkülenének..."

i suggest you stop whining like a little bitch.

amíg tudod magadtól a választ, de nem akarod meglépni, addig mit vársz tőlünk?

2016. jan. 7. 19:10
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem akarom megint azokat amit régen kaptam mikor szerettem volna valakitől valamit.
2016. jan. 7. 19:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom megint azokat átélni *
2016. jan. 7. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó, erre csak azt tudom mondani, hogy óvatosan menj, és beszélgess az emberekkel.

Nem helyes az, ha arra gondolsz egyből hogy valaki szívatni akar. Ha mégis, ilyen az élet,ezt el kell fogadni, azért ez nem olyan nagy dolog, nem sérülsz fizikailag, max a lelked, de azt kihevered.

Azt nem írtad oda hogy miért vagy kisebbségi komplexusos.

De tudd mi a hiba? Hogy sehová sem mész a sulin kívül, ráadásul lehet, hogy nem is veszed észre ha valamelyik lány nyitott feléd, ha csak egy kicsit is. Nyitott szemmel kell járni!

Ne legyél bizonytalan, ha nem bízol másban, legalább magadban bízz azért, mert az egyetlen akinek mindig is hihetsz, az te magad leszel. Hiába, az is igaz, hogy először magadba kel nézni, és elgondolkozni mit csinálsz rossszul, mert nem egyből mást kell hibázntatni. Nézd, másoknak szerinted miért megy a barátkozás? Gondolkozz szépen el rajta, ők is ugyanolyan emberek mint te, nekik is vannak problémáik, csak megpróbálják legyőzni. Próbáld te is ezt tenni!

2016. jan. 7. 19:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Mennék én nagyon szivesen (sőt.. Baromira szeretnék menni) de kivel mehetnék és hova? Egyedül nem tudok semmit sem csinálni. :/

Egyébként észre venném ha nyitna felém egy lány, de egy lányt sem ismerek és egyel sem beszélek. Szóval eddig szerintem egyetlen egy lány sem nyitott felém sehogyan sem.

Egyébként gondolkodtam hogy más miért tud barátkozni, de nem jöttem rá. :(

2016. jan. 7. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat az lemaradt hogy a kissebbrendűségi komplexusom amiatt van hogy általánosban nem játszottak velem a többiek, piszkáltak, mindenből kihagytak és nem beszéltek velem.

A lányok sem szerettek mert csúnya voltam és szünetbe mikor leültem a többiek közé akkor a másik 8. Osztályból mindenkihez oda mentek beszélgetni a lányok csak hozzám nem... Mikor mentek a másik fiúhoz beszélgetni olyan rossz érzés volt nézni hogy engem kikerülnek hogy a másikhoz menjenek.

Ezért van ez. :/

2016. jan. 7. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Találj egy hobbit,járj el táncolni,sportolni stb.

Ha a sulin kívül sehová nem jársz ne csodálkozz,hogy senkid nincsen.Nem fog senki becsengetni,hogy haló x gyere legyünk barátok,gyere bulizzunk. Egy lány sem fog becsengetni,hogy szia szerelemem stb. Neked kell lépned változnod,hogy változzon az életed. Nehéz,de hidd el jó lesz!

Én se nagyon járok el,csak legjobb barátnőmhöz vagy vele,meg napi 3x kutyát sétáltatok,meg a munka. De már egy kutyaséta alkalmával is sok emberrel beszélek,ismerkedek meg!

Régen jártam táncra ott is sikerült ismerkednem.

Ki kell mozdulnod ahhoz,hogy emberekkel ismerkedj.

Barátnőm által is sok embert ismerek már.

Ne gondolj mindig a rosszra!!

Engem is átasztak egy csomószor,nehezen bízok,de sikerült,mert ahogy barátnőm jött az életembe,rájöttem mi az igazi barátság amikor bármi van ott vki melletted,együtt sírtok,nevettek mindent együtt.Ha mélyponton vagy felállít stb.Ő adott reményt,hogy van igaz barátság.

De mondom mozdulj ki,ismerkedj!!

Valószínű rossz társaságoknál kezdesz,olyanokkal kezdj akikkel hasonló az érdeklődési köröd,akikkel tuti lesz közös téma,utána minden alakul magától.

Példa:

Kutyásként kutyásokkal a legkönnyebb ismerkednem,hiszen egy nagy közös pont egy közös szemlélet van köztünk ami már alapja lehet pl egy barátságnak. Kutyás barátaim nincsenek,mert öreg nénikkel,bácsikkal és sznob amstaff gazdikkal nem szeretnék foglalkozni :D

Persze van 2-3 jó kutyás ismim akikkel szoktam beszélgetni,velük lenni.

2016. jan. 7. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:

így már más...

és te honnan gondolod hogy csúnya vagy? attól még hogy ezt mondják...

viszont sokat kell kedvesnek lenni az emberekkel, meg beszélgetni kell velük sokat. Most ha eltekintesz a lányoktól, máshonnan is szerezhetsz barátokat fiúkat, aztán majd jön az igazi.

azt gondolom, hogy egyedül is eltudsz menni bárhova. bicajozni, mittomén uszodába úszkálni egy kicsit, és tudod mikor egyáltalán nem várnád jönnek a meglepetések.

vagy, ha az isklában van valami szakkör, vagy máshol van valami csoportos foglalkozás, oda mehetnél, mert uj társaságba jobban újra lehet kezdeni, és akkor máris szerzel egykét barátot, csak ahhoz is idő kell :)

amugy megértem hogy le vagy törve, de biztosan mondom, nem az a probléma hogy csúnya vagy!!!!!!

meg egyedül akár el is tudsz menni szórakozóhelyekre

oké hogy nem mókás egyedül, de sztem találsz ott valakit aki szívesen ismerkedik, ráadásul jobb mint neten...

biztos nem találtál magadban semmit,ami miatt esetleg nem akarnak barátkozni veled?

egyébként ha van testvéred, esetle az ő baráti társasága befogadna

najó, tudom hogy nem tudtam segíteni, de megpróbáltam, a tőlem telhetőt

én kívánom hogy szerezz sok jó pajtit, mert nem lehetsz rossz ember

sok sikert! :)

2016. jan. 8. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!