Itt ülök az egyetemen a kolesz szobában egy csomag BakeRoles-al és nincs társaságom! Én csinálok valamit rosszul?
Az egyetem tulajdonképpen kicsi. Mindenki ismer mindenkit, jófejek meg minden de valahogy nem az "én embereim"! P**nákról és p****cskröl beszélnek egész nap meg ilyesmi. Mikor ide jöttem eldöntöttem h társasági ember leszek, de nem jön be valahogy. Pedig tényleg próbálkoztam. Most mindenki elindult bulizni csak én ülök itt. Vannak nyugisabbak is, de akkor is kiakadok. Segítsetek! Köszi! :(Ű
Ui: most a csoki és a bakerolls a legjobb barátom.
Nekem szimpatikus vagy. Főleg, hogy én is elhatároztam, hogy majd milyen nagy társasági ember leszek; mégis, mikor végignéztem a szaktársaimon, csak ürességet és felszínességet láttam rajtuk. Így maradtam egyedül, különböző kínai ételek társaságában.
Nagyon különleges lehetsz :D
Nanee tisztára magamat látom benned:D
Én is eldöntöttem amikor gimibe jöttem, hogy mekkora társasági ember leszek, de az osztálytársaim egy gyengébb változatai mint a tieid, nagyon felszínesek.Ugyanúgy jártam mint te><
Komolyaan ilyen sokan vagyunk? :O
Hát már most szeretlek titeket! Írjatok nyugodtan privit ha beszélgetni akartok! :)
Tényleg nem gondltam hogy van rajtam kívűl más. Azt hittem le fogtok szólni hogy takarodjak bulizni akkor is ha nem érzem magam jól.
Utolsó!
Bulizni szeretek. Nem erről van szó, hanem magáról a társaságról. Nem tartom magam introvertáltnak, inkább extrovertáltnak. Az, hogy ők "nem az én embereim", hogy nem szeretek olyan emberekkel lógni, akiknek a pia, a b***szás meg mások kigúnyolása a kedvenc időtöltésük. Vagy akkor enélkül már nem is lehet bulizni avgy mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!