Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 1, Lehet a magyar postán...

1, Lehet a magyar postán olyan csomagot küldeni, ami szó szerint ajándékként van becsomagolva (ajándék csomagolópapír, masni stb) 2, Fel tudom úgy adni a postán, hogy nincs rajta a nevem. Hogy meglepetés legyen (ha meg lehet beszélni a postással)?

Figyelt kérdés

2015. aug. 12. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Mire odaér, ki tudja, hogy fog majd kinézni.

Én úgy oldottam meg, hogy az ajándék csomagot egy másik sima dobozba tettem bele. Így sérülésmentesen, sima csomagként elment.

2015. aug. 12. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Olymódon esetleg, ahogy az első válaszoló írta.

De egy csomagra mindenképpen kell feladót írni.

Két kilóig esetleg sima levélként is elmenne, de félő, hogy lenyúlják menet közben, és akkor sehova nem lehet menni panaszra.

2015. aug. 12. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet rá kötni értékbiztosítást, így ha károsodik vagy elvész, fizet a posta.
2015. aug. 12. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A csomagon szerepelnie kell a feladó és a címzett nevének és címének. Ha te ajándékként csomagolod be, akkor arra kell valahova egy nagy fehér cetlit ragasztani ezekkel az adatokkal, és össze fogják firkálni, pecsételni, stb. Szóval nem fog szépen kinézni a végén. Csak úgy tudod megoldani szépen, ahogy az első válaszoló leírta. Feladód pedig mindenképpen írnod kell rá, legfeljebb egy kamu nevet és címet írsz, ha nem akarod, hogy az illető tudja, kitől kapta, akkor viszont semmit nem érsz el ha ajánlva adod fel és elveszik, mivel a feladó neve, címe nem a tiéd, te nem fogsz tudni utána érdeklődni, mi lett a csomaggal.
2015. aug. 12. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, egyébként meg ki találná.. a végén amint felbontotta a csomagot.
2015. aug. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!