Segítség! Nincs senkim, akivel őszintén tudnék beszélni önmagamról?
Miért van szükséged rá, hogy őszintén beszélj magadról?
Egyébként ha akarod, velem beszélhetsz, csak annyi, hogy én magamról nem szeretek semmit mondani és szükségem sincs rá, de téged meghallgatlak.
23/l
Nyugodtan írj segíthetek megérteni magad, segíthetek bármilyen gondodon vagy csak meghallgatlak aminek nincs sok értelme ha szeretnéd.
1# Nem szabad rosszul érezned magad, mert meghalt valakid. Ha ezt teszed nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal és nagyon rosszul kezeled halált. Szinte azért is szomorúnak kéne lenned, mert született valaki. Írj és segítek hozzáállásodon változtatni plusz informállak is.
Mátmint olyan dolgokról hogy: sárga a kedvenc színem, piros pólükat hordok, mert sztem az szexi????
Szeintem menj pszichológushoz, ott beszélhetsz őszintén magadról.
Egyébként a kérdés értelmezhetetlen, mert nem említed hogy nincsenek barátaid, vagy ha vannak akkor nem aok, mert nem hallgatnak meg
Egyébként, néha segít ha egy állattal/magaddal/növénnyel/tárgyal beszélsz :)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!