Őszintén: Ti szeretitek a munkátokat?
Hát ami most van, azt nem annyira, de nem válogathatok, mert egyetemen most olyan fos órarendem van, hogy nem tudok mellé munkát vállalni. Illetve van, amikor bírom, mert van hozzá ihletem, de ált. nem (ugyanabból a témából kell heti egy cikket írni... néha baromira elegem van a témából, mert nem is vagyok benne annyira otthon).
Én most örülnék, ha alkalmaznának vhol úgy, hogy van olyan hét, amikor csak egy hétfő délutánt tudok elvállalni...
Én imádom a munkám. Nem minden részét és nem minden feladatot, de ez van, azért nem labdát varrok pár centért napi 12 órában, ennyi belefér. Szerencsére a kollégák nagy része is normális.
Szerintem nagyon fontos, hogy valaki szeresse amit csinál, vagy legalábbis nagyobbrészt, elvégre az életünk nagy részét ott töltjük.
Annyira nem szeretem.
Nincs éves szabi, feketén dolgozok és a rossz idő miatt ma nem kellett mennem dolgozni.
Ráadásul van olyan része amit utálok mert macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!