Mit tehet akkor az ember ha mar semmi nem dobja fel?
Figyelt kérdés
Nem lehet barátnőm,ezt mar elfogadtam.A munkahelyemen egy csicska vagyok,ezt is elfogadtam!! De szégyellem,hogy egy nulla vagyok,és már egyedül csinált dolgaimban sem lelem az örömömet!
Állandóan az jár az eszemben,hogy fel vágom az ereimet.Vagy fel akasztom magam! De nem tehetem anyum miatt.Tudom,hogy anyám szeret.De ha semmire való vagyok és élet unt,akkor mit tegyek?
2015. dec. 6. 11:31
11/12 anonim válasza:
Szerintem vegyél 2db 2literes köbányait(műanyagos).Idd meg és telepítsd fel a Call of Duty2-t!Vidd végig és multizz!!! aztán közbe jöhet a xfire chat és kockujjjj :DDDDDD
12/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam mar ilyesmire is :)
2015. dec. 13. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!