Milyen gyakran szoktad azt érezni hogy semmi kedved élni?
Minél idősebb leszek annál kevésbé van ilyen érzésem. Jobban mondva régen sem igazán volt, de ma már még véletlenül sincs ilyen érzés. Sőt inkább az a bajom, hogy túl kevés időm maradt, pedig annyi mindent csinálnék még.
40/N
Kinek van ilyen hülyeségekre ideje? :-)
Meghalni sincs időm!
F/60
Igyekszem megélni a pillanatokat és az élet apró örömeit, mégis sokszor előjön az az érzés, ami a kérdésben szerepel. Ez leginkább annak tudható be, hogy az általános iskolában és a gimiben eléggé kiközösített státuszban voltam, plusz még itthon is szigorúan fogtak a szüleim, szóval nem volt túl pezsgő társasági életem.
Mára ennek az lett az eredménye, hogy úgy érzem, teljesen elpazaroltam a fiatal tinédzseréveimet és rengeteg minden kimaradt az életemből, amit így felnőtt fejjel nem tudnék már ugyanúgy átélni. Bizonyos tekintetben kevesebbnek érzem magam más embereknél.
Mára már jobb lett a helyzet, a magam ura vagyok és egy egész jó baráti társaságot alakítottam ki magam körül, szóval igyekszem pótolni mindent, amit tudok.
Mégis, amikor délutánonként látok egy boldog, gimis baráti társaságot nevetgélve hazasétálni a suliból, önkéntelenül is elkap egy rossz érzés és jön számomra egy melankolikus időszak. Olyankor szokott elmenni minden életkedvem.
21/F
Naponta többször. És nem tudom miért. De ez így van már 5 éves korom óta, szóval lehet csak megszokás.
30l
Kb 14 éves koromtól folyamatosan, minden nap érzem.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!