2/6 anonim válasza:
Én inkább ritkábban, olyan 2-3 naponta, főleg a hideg időszakokban. Volt tavaly télen olyan is, hogy 4 vagy 5 napig nem mostam meg, csak az arcomat, meg néha a kígyót. A felsőtestemet is csak akkor ha bementem a városba. Igazából ma is így tennék, viszont a munkám miatt rengeteget ülök gép előtt, így munka után azonnal 20-30 perces forró tussal frissítem magam, különben rosszul vagyok az elektromos berendezések hatásától.
3/6 anonim válasza:
A Mellkasomból kiáll egy F5-gomb,és azt nyomkodom.
4/6 anonim válasza:
Csak akkor szoktam, ha elérhető rám új frissítés.
6/6 anonim válasza:
Nem én szoktam eldönteni, tudod be van kapcsolva az automata frissítés és amikor elérhető letöltődik és telepíti magát, bár néha idegesítő mert elalvás előtt szokott lenni mindig valami frissítés és nem hagy. Lehet ki is kapcsolom és úgy hetente fogok frissíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!