Milyen gyakran szoktad újraolvasni a könyveidet? Mi az a könyv, amit sokszor olvastál már? Hányszor?
Nem olvastam még semmit újra. Mindig újdonságot keresek.
Bár, az egyik könyvem egyszer félig elolvastam pár éve, aztán most újra kézbe vettem és az elejétől a végéig elolvastam végre :)
Van pár könyv, amelyet időnként újraolvasok, de inkább újdonságokat keresek mindig. (Újdonság alatt NEM az újonnan megjelenő könyveket értem, mert azok többségének a színvonala erősen kérdéses, hanem azokat a könyveket, amelyek számomra újak, amelyeket még nem fedeztem fel magamnak.)
Kétszer-háromszor olvastam a Piszkos Fred, a Kapitányt, A tizennégy karátos autót, a Vesztegzár a Grand Hotelbent, A szőke ciklont, Az elátkozott partot, A három testőr Afrikábant, Az ellopott futárt, a Piszkos Fred közbelépet, Az elveszett cirkálót, A megkerült cirkálót... Rejtőtől azt hiszem, ennyi. Többször olvastam, nem Rejtőtől a következőket:
-Verne: Kétévi vakáció (talán ez a csúcstartó, 4-5x olvastam)
-Exupéry: A kis herceg (3-4x)
-Fekete István: Tüskevár (3-4x... kisebb koromban még hajlamosabb voltam sokszor elolvasni a könyveket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!