Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az oka, ha nem a csúnyaság,...

Mi az oka, ha nem a csúnyaság, hogy egy munkahelyen csak egy ember van piszkálva, holott a többinek se sikerül semmi?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra, ahol is ügyfeleket kellett zaklatni telefonon és méregdrága szolgáltatást kellett nekik eladni. Amint meghallották honnan hívom őket, lerakták a telefont, de nem csak nekem, hanem mindenkinek, mégis csak én lettem b*szogatva érte, hogy én milyen sz*r vagyok, nemcsoda, ha leteszik, holott ugyanazt a betanult szöveget mondtam, mint a többiek, 2 nap múlva ki is lettem rúgva, a többiek meg mindig dícsérve voltak, hogy megy ez, hű de ügyesek vagytok, ne keseredjetek el, menni fog ez. Mi ennek az oka, ha nem az, hogy baromi ronda vagyok? Minden munkatársam jól nézett ki, csak én nem. Mindenki azt mondja, hogy munkahelyet a rondák is találhatnak, ezek szerint mégsem.

2015. okt. 22. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
fene tudja, nem biztos, hogy az volt az ok. lehet másokon látták hogy melegszrig be tudnak nylni telefonban az ügyfeleknek te meg nem csináltad ezt szívvellélekkel szolgalelkű alázattal stb.
2015. okt. 22. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Normálisan csináltam. Mindig kedvesen beszéltem, még akkor is, ha elküldtek a p*csába az ügyfelek.
2015. okt. 22. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
36%
Meg is érdemled ha képes voltál ilyen melót elvállalni
2015. okt. 22. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs h ezt írom, lehet sziven üt majd, de lehet hogy "áldozat típus" vagy. Metakommunikatív eszközökkkel (pl testbeszéd, tekintet) öntudatlanul elárulod, hogy mit érzel és akin látják hogy sérülékenyebb, érzékenyebb, azt jobban kiikezdik munkahelyen. Egy ilyen frusztráltabb típusú munkában meg aztán sokaknak sok energiát kell leadni valahogy, tehát mennek a kisebb ellenállás irányába.
2015. okt. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!