Nem egy 20 éves fiúhoz méltó viselkedés búskomoran, magányosan sétálgatni az udvaron, igaz?
Figyelt kérdés
Unalmas délutánokon én ezt szoktam csinálni, nagyon sokat unatkozok, és nincs társaságom akikkel eljárjak ide-oda, unalmas kis helyen lakok2015. dec. 1. 15:38
1/7 A kérdező kommentje:
Számítógépezést, internetet is halálosan unom
2015. dec. 1. 15:39
2/7 anonim válasza:
Igaz de én se csinálok sokkal többet menj sportolni edzeni uszni futni könyvtárba lógj haverokkal sétáltass mások kutyáját nézz online rendezvényeket
4/7 anonim válasza:
nekem szimpatikus! Sose érdekeljen, mit gondol más.
5/7 anonim válasza:
Ha neked jól esik, akkor csináld.
6/7 anonim válasza:
Én ennyi idősen bicikliztem, meg angolt tanultam az udvaron. Tudom ajánlani neked is.
7/7 anonim válasza:
SexyJaxTeller-nek van igaza. Ha jó neked ott sétálgatni, akkor tedd azt. Mi az, hogy nem méltó egy 20 éves fiúhoz?
Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!