Mit csináljak, hogy nehogy depresszióba essek?
Most ért véget egy elég hosszú kapcsolatom, egy darabig elég jól voltam, de mostanában érzem magamban, ha nem változik semmi, megőrülök!
Munkahelyen elég jól kijövök mindenkivel nincs problémám, csak akkor amikor haza kell jönni az üres lakásba és nincs kihez szólni....
Már hétvégén is dolgozok (máshol), csak, hogy ne kelljen itthon lennem, nincsen se barátom se senkim....
Hogyan lehet új barátokat, új életet kezdeni?
Nekem ez az egész szitu nagyon fura, mindig volt valaki mellettem és most nincs, ha van egy kis szabadidőm azt is egyedül töltöm....
Hozzáállás kérdése. Változtass rajta ha nem vagy boldog.
Életbeli helyeken, hobbiaid helyén ismerkedj.
Sajnos ha nem akadsz fent egy szociális hálón, akkor az nem nagyon érdekel senkit, sőt még hiteltelennek is tűnhetsz új emberek szemében, hogyha nincsen baráti köröd. Talán majd egyszer tényleg fognak törődni egymással az emberek. Na mindegy.
Próbálkozz több fronton, pl. Tinder, társkereső oldalak, akár beiratkozhatnál valamilyen tanfolyamra, ahol úgy gondolod találhatsz hasonló érdeklődésű embereket, elmehetsz önkéntesként ide-oda, beléphetsz egy pártba, neten is találhatsz különböző köröket, akikhez egész könnyen hozzá lehet verődni. Ugye ezek abban másak egy hobbitól, hogy alapvetően társas jellegűek, az emberi érintkezés pedig nagyon fontos, még ha barátokat nem is szerzel, egy-egy beszélgetés is meg tudja tartani benned a lelket. Én átmentem depresszión hasonló helyzet miatt és nincs annál rosszabb, szóval mindenképpen próbálkozz több helyen, és ne legyenek nagy elvárásaid, mert a csalódás a legutolsó, ami kell ilyenkor az embernek. Maradj laza, próbálj úgy tenni, mintha minden oké lenne, mert az emberek sajnos ezt tudják csak befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!