Mi a véleményetek a gondolkodásomról? Érdemes várnom? 18l
Én is ezt a pluszt keresem, de még nem találtam meg senkiben sem. Megalkudni meg nem fogok!
27F
én is így gondolkozok. 23/F vagyok. már 3 éve nincs senkim. előtte voltak páran, 1 volt, ami komolyabb, de végül az se volt olyan erős, hogy érettségi után, mikor messzebb kerültünk egymástól továbbtanulás miatt, akkor kitartson...
ráadásul én pénzben is gondolkodok, nem tartom azt reálisnak, hogy pénz nélkül is el lehet lenni hosszú távon...én például szeretek eljárni koncertekre, de ott is állandóan engem hívnak meg valamire, mert saját magamnak sem szeretnék megengedni 1-2 italt...az egyenesen elképzelhetetlen, hogy ilyen tök egyszerű gesztus, mint a barátnőmet meghívjam valamire.
szóval nálam az is közrejátszik, hogy mostmár addig míg nem lesz egy stabil anyagi hátterem, addig nem foglalkozok az ilyen dolgokkal görcsösen. ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy valakivel mégis összejövök...de úgy tapasztalom, hogy manapság már nem ilyen egyszerű ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!