Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a véleményetek a gondolkodá...

Mi a véleményetek a gondolkodásomról? Érdemes várnom? 18l

Figyelt kérdés
Márvolt egy-pár kapcsolatom,azonban senkiben sem találtam meg zt,ami megfogna benne nem volt meg bennünk aza ''plussz'' ami nekem kellet.Úgyérzem sohasem fogom megtalálni az igazit,de inkább maradok egyedül,magányosan minthogy olyas valakivel legyek,akiben tudom nincs meg ez.

2015. nov. 14. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Én is ezt a pluszt keresem, de még nem találtam meg senkiben sem. Megalkudni meg nem fogok!

27F

2015. nov. 14. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Én pl. ismerkedni sem, tudok. Szóval ne aggódj, te így is hamarabb megtalálod, mint én :D :)
2015. nov. 14. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
18 évesen én elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezt dogmatikusan kijelentsd. Még csak pár éve vagy ivarérett! Majd ha még 20 évig keresgélsz és akkor sem találsz senkit akkor aggódhatsz. Én pl 26 évesen találtam meg a "nagy őt". Bár előtte sem aggódtam ilyenek miatt :D
2015. nov. 15. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

én is így gondolkozok. 23/F vagyok. már 3 éve nincs senkim. előtte voltak páran, 1 volt, ami komolyabb, de végül az se volt olyan erős, hogy érettségi után, mikor messzebb kerültünk egymástól továbbtanulás miatt, akkor kitartson...

ráadásul én pénzben is gondolkodok, nem tartom azt reálisnak, hogy pénz nélkül is el lehet lenni hosszú távon...én például szeretek eljárni koncertekre, de ott is állandóan engem hívnak meg valamire, mert saját magamnak sem szeretnék megengedni 1-2 italt...az egyenesen elképzelhetetlen, hogy ilyen tök egyszerű gesztus, mint a barátnőmet meghívjam valamire.

szóval nálam az is közrejátszik, hogy mostmár addig míg nem lesz egy stabil anyagi hátterem, addig nem foglalkozok az ilyen dolgokkal görcsösen. ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy valakivel mégis összejövök...de úgy tapasztalom, hogy manapság már nem ilyen egyszerű ez...

2015. nov. 15. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
létezik igazi..fehér mazzaratival..és végtelen bank kártyával..én már megtaláltam őt..
2015. nov. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!