Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ez beteges?

Szerintetek ez beteges?

Figyelt kérdés

Minden barátnőmet egy idő után megunom. Nem tudom miért van ez..

Azonban néha hiányzik, hogy valaki "ápolgassa" a kis lelkem. (Nem testi dolgokra gondolok).

Már pár napja azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne ha valaki eljátszaná, hogy szeret és foglalkozik velem, de csak amikor igényt tartok rá. Max hétvégente és csak szóban..

Van aki egyáltalán belemegy ilyen "kihasználáson" alapuló beszélgetésbe?

2015. nov. 13. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

na jó, azért kérdés lenne, hogy férfi vagy nő vagy-e ?

de ez elég érdekes. Nem hisze, hogy bárki is belemenne egy ilyen kapcsolatba..Mondjuk nekem sokáig tetszett egy ilyen mentalitású fiú mint te ..sajnos. :D

2015. nov. 13. 21:05
 2/5 A kérdező kommentje:

20/F

Szerintem érthetően fogalmaztam. Vagyis sejthető.

Az a baj, hogy eddig mindegyik exem meguntam. Az időmet is elveszi, stb.

Azonban néha hiányzik az érzés, hogy valakinek igazán fontos legyek. S beszéljen velem párszor pár órát.

2015. nov. 13. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A betegségedet úgy hívják: önzés. Minden emberben megtalálható, csak van, aki felveszi a harcot ellene, van, aki pedig hagyja, hogy eluralkodjon rajta.

Ha olyanra vágysz, aki eljátssza hogy szeret és foglalkozik veled, akkor fizess érte, biztos van, aki pénzért elvállal ilyet.

Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor viszont lépj ki az önzésből, és ápolgasd te is a barátnőd lelkét, ne csak elvárásaid legyenek.

2015. dec. 7. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem tudom mit jelent az önzés.

Nem arról van szó, hogy csak kapni szeretek, ugyanúgy adni is de csak addig a pontig amíg meg nem unom.

Szóval nem vagyon önző, csak ha már megunom a partnerem azután már nem lesz érdekes. Nem élvezem a vele töltött perceket, és elhidegülök. Ilyenkor már én se várom el, hogy tovább foglalkozzon velem!

Remélem így jobban látod a probléma miben létét.

Nehéz megfogalmazni, de olyanra vágyok legbelül aki örökre érdekes tud maradni, de ellenben már megelégszem azzal is ha valaki csak x időként szán rám pár percet.

Mert úgy én se unom meg olyan hamar.

2015. dec. 7. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Az önzésnek nagyon sokféle formája létezik.

"Nem arról van szó, hogy csak kapni szeretek, ugyanúgy adni is de csak addig a pontig amíg meg nem unom."

Ez egyértelműen önzés. Addig akarsz valamit, amíg neked jó. Utána már nem érdekel, hogy a másiknak mi a jó. Egy kapcsolat nem így működik. Ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél, az elkötelezettséggel jár, és dolgozni kell rajta, akkor fog működni mindkettőtök számára. És ez sokszor lemondással jár.

Ha az önzésedet szeretnéd kiélni, akkor nyugodtan váltogasd a kapcsolataidat ameddig tudod, és ne érdekeljen, hogy a másikban mi játszódik le, ha véget akarsz vetni a kapcsolatnak, mert neked már unalmas.

2015. dec. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!