Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magány teljesen megbetegít...

Magányos szív kérdése:

A magány teljesen megbetegít mit tegyek?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és az életem semmit sem ér. Kis korom óta érzem,hogy valami nincs rendben velem. Mindig zárkózott voltam visszahúzódó és félénk. Sajnos ez a mai napig is elkísér engem. Akármibe is kezdek semmi nem jön össze. Anyámmal élünk ketten mivel a testvéreim már elköltöztek innen külön életet élnek. Egyedül én vagyok az aki semmire sem megy az életben. Sajnos munkahelyem sincs mert félek az emberektől. Itthon vagyok a 4 fal között szórakozni sem járok barátaim sincsenek. Unom az életem úgy ahogy van és a magányba betegedtem bele. Folyamatosan ismerkedek neten keresztül de nem jön össze egy komoly kapcsolat sem :( Sajnos a legtöbb pasi a szexre hajt de nekem meg olyan emberre van szükségem aki tényleg komolyan vesz és nem csak egy két alkalomra kellek neki.Sokak szerint nem is vagyok csúnya lány sőt azt kell mondjam ha megyek a városba mindig utánam fordulnak a pasik. Mégis nem tudom mi lehet velem a probléma.Szeretnék eljárni szórakozni is de sajna nincs kivel barátaim sincsenek csak anyám van nekem aki már nem fiatal. Mit kéne tennem szerintetek,hogy az életem változzon? Kérem csak olyan írjon aki normális választ tud adni bunkó beszólásokat nem kérek ha lehet.
2015. nov. 10. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A félreértések elkerülése érdekében (privátokat kapok): 22 éves férfi vagyok.

(#6 és #10 válaszokat írtam)

2015. nov. 11. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:

LNS, honnan tudod, h nem szocfób a kedves kérdező?? Túl könnyen ítélkezel.

Még ha törekszik is egyedül megoldani ezt az ember, akkor is évekbe telik, ha nem kap hozzá segítséget.

2015. nov. 11. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Talán igazad van.
2015. nov. 11. 21:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Ítélkezni könnyű a másik ember felett de nem ismeri személyesen de én nem állok le vitázni senkivel.
2015. nov. 12. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Látom, azóta, szerencsére, törölték "LNS" hozzászólásait e kérdésnél.

2015. nov. 12. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!