Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magány teljesen megbetegít...

Magányos szív kérdése:

A magány teljesen megbetegít mit tegyek?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és az életem semmit sem ér. Kis korom óta érzem,hogy valami nincs rendben velem. Mindig zárkózott voltam visszahúzódó és félénk. Sajnos ez a mai napig is elkísér engem. Akármibe is kezdek semmi nem jön össze. Anyámmal élünk ketten mivel a testvéreim már elköltöztek innen külön életet élnek. Egyedül én vagyok az aki semmire sem megy az életben. Sajnos munkahelyem sincs mert félek az emberektől. Itthon vagyok a 4 fal között szórakozni sem járok barátaim sincsenek. Unom az életem úgy ahogy van és a magányba betegedtem bele. Folyamatosan ismerkedek neten keresztül de nem jön össze egy komoly kapcsolat sem :( Sajnos a legtöbb pasi a szexre hajt de nekem meg olyan emberre van szükségem aki tényleg komolyan vesz és nem csak egy két alkalomra kellek neki.Sokak szerint nem is vagyok csúnya lány sőt azt kell mondjam ha megyek a városba mindig utánam fordulnak a pasik. Mégis nem tudom mi lehet velem a probléma.Szeretnék eljárni szórakozni is de sajna nincs kivel barátaim sincsenek csak anyám van nekem aki már nem fiatal. Mit kéne tennem szerintetek,hogy az életem változzon? Kérem csak olyan írjon aki normális választ tud adni bunkó beszólásokat nem kérek ha lehet.
2015. nov. 10. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdésnek beiratkozhatnál valamilyen sportegyesületbe. Ott megismersz embereket és heti 2-3 alkalom jó átvezetés arra, hogy emberek közé kerülj. A munka minden nap lehet hogy gyors lenne, de így legalább hetente pár órára emberek közé kerülnél. Kezdésnek én ennyit tudnék javasolni. Sok sikert! : )
2015. nov. 10. 13:36
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Szia, szerintem neked amire szükséged lenne, az főként a korodbeliek társasága. Mozdulj ki otthonról, annyi lehetőség van, járj el egy fitness klubba tornázni, pár alkalom után már ismerősként fognak fogadni a csoportban, vagy iratkozz be nyelvtanfolyamra, tánctanfolyamra, mindenképp olyan helyre, ahol csoportban van a foglalkozás.

A netet felejtsd el, ott 100-ból 99-szer hazug idiótába futsz bele. Járj el könyvtárba is, rengeteg helyen vannak klubok, akár ahol a nyelvet lehet gyakorolni, a legfontosabb, hogy emberek között legyél. Pár találkozó után aki neked szimpatikus, simán meg lehet kérdezni, hogy nem akar-e egy kávét, vagy üdítőt meginni óra után, vagy kicsit dumálgatni, sétálni. Ne otthon ülj, mozdulj ki, adjál magadra, öltözz fel csinosan, sminkeld ki magad, látogasd meg a tesóidat, vagy a rokonaidat, igenis szedd össze magad és keress munkahelyet. 28 évesen nagyon ciki otthon üldögélni munka nélkül, akár vállalj el egy takarítást, vagy McDonalds-ban krumpli sütést, bármit, csak ne otthon legyél. Minél több embert személyesen megismersz, annál jobban kinyílik a világ előtted, nincs mitől félned. Aki nem szimpatikus, lezárod, aki meg igen, azzal szervezz közös programot. Szakadj le anyukádról, ne tőle várd a megoldást.

2015. nov. 10. 13:39
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Elég laza vagy hogy 28 évesen nincs munkád semmi életcélod.Nekem már azért se kellenél mert anyáddal élsz és nem dolgozol.Mit vársz hogy majd jön egy férfi aki éli helyetted is az életet neked meg csak enni, inni, szexelni és aludni kell?

Van kezed, lábad ideje lenne "megtanulni tenni-venni és járni."

Nem értem miért itt sírsz idegeneknek miközben az itt töltött időt felhasználhatnád arra hogy kezdj valamit magaddal.Amìg ez nem tőrténik meg minden marad a régiben.Ha neked ez így jó...

Kezdetnek kereshetnél 1 önképző kört meg egy jó szakembert aki fenékbebillent.Mindjárt küldök egy jó támpontot aztán rajtad áll élsz-e vele.

2015. nov. 10. 13:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Addig amíg nem ismersz engem ne alkoss rólam véleményt. Nem kellenék neked sebaj lehet,hogy te sem kellenél nekem. Attól még,hogy nem dolgozok lehetek jó ember nem gondolod? Csak sok sérelem ért a múltban azért is lettem ilyen de ezt ugye senki sem tudja mert az én életem.
2015. nov. 10. 13:56
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez csak duma.Szerinted engem nem ért sérelem?Ha nem tudsz szembenézni önmagaddal nem értem mit vársz...

Önsajnálat.Még senkinek nem segített.Itt menni kell, az élet nem fog rád várni.

2015. nov. 10. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy akiknek komolyak lennének a szándékai azokat lerázod, és pont azok a férfiak a szimpatikusak neked (tudat alatt), akik csak szexre mennek? Gondolom nem a szerényebb típusú, átlagos kinézetű férfi az ideálod.
2015. nov. 10. 14:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen lehet ebben igazad van mert általában azokat a pasikat vonzom magamhoz akik a szexre hajtanak. Akinek meg ugye komolyan lennének a szándékai azok nem jönnek be
2015. nov. 10. 14:35
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

ma 14:35

Már nem azért de a lányok 100% nem öszinte itt ezen az oldalon. Azt irják "a pasik csak a szexre hajtanak" tehát ők nem kellenek. Valóság---> Egy nő már első ránézésre eltudja dönteni hogy tettszik-e külsőleg,megmozgat ott lent valamit vagy nem,tehát tudalatt ők vágynak a szexre,máskülönben akkor mindenki megfelene nekik ha nem lenne ez szempont a külsőségek..

2015. nov. 10. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki és beszélgess, ismerkedj élőben. Eleinte kínszenvedés lesz, de ahogy megszokod egyre könnyebben megy majd. Ez az egyetlen módja hogy kijöjj ebből, mert mégha az Interneten ismerkedsz is, ezt a szobád kényelméből teszed és nem tapasztalsz szemkontaktust, jelenlétet, ami pedig kéne, mert ember vagy.

Skype-olhatnál is eleinte, az még a kettő között van.

Valami könnyebb, robotolós munkát is érdemes lenne szerezned, hogy legyen egy kis kereseted és szokd a társaságot. Nem muszáj beilleszkedni meg életed végéig ott dolgozni. Egy próbát mindenképp megér.

2015. nov. 10. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben szerintem egy darabig így fog maradni ez az állapot. Szeretem megfigyelni magam körül a dolgokat, és úgy látom hogy a férfiak elég kis része bánik (szerintem) normálisan a nőkkel, de ők nem kelendőek egyáltalán. Biztosan létezik pár olyan is, aki rendes és vonzó külsejű, de az ismerőseim közt én nem láttam ilyet, én sem vagyok ilyen. Bár legalább felismerted a dolgot és ez jó. Legyen szerencséd.

(#6-os vagyok)

2015. nov. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!