Megtegyem? Elrepuljek delre?
Egyedul vagyok 2 honapja szakitottam a baratnommel es senkit sem erdekel mi van velem. Mindenki csak utasit h szedjem ossze magam.
Van kb 300 ezer forintnyi felretett penzem, ugy gondoltam belevagok. Most meg az egyetemi kollegiumban elek de 15.-en koltoznom kell.
Nem akarok itthon alberletet keresni. Nem akarok itt elni h nem kot ide semmi.
Van munkam, de nagyon tulhajtanak, inkabb elmennek takaritonak a szigetekre. Vagy barminek, most olcso a repjegy.
Repuljek?
Teljesen egyedul vagyok nehany baratomon kivul senki sem akar latni pedig még az ongyilkossag kartyat is bedobtam. Ugy nez ki nem erdekli oket mit akarok vagy mi van velem.
ez sok mindentől függ, nem csak a kedvedtől...
mihez értesz? mennyire vagy talpra esett? mennyire bírod a munkát? egészségi állapotod milyen?
azért ne ugorj bele csak úgy a mély vízbe, ha nem érzed úgy, hogy tudsz úszni...
rengeteg buktatója lehet a dolognak, viszont rengeteg előnyei is, ha az akadályokat megfelelően tudod kezelni...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!