Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megtegyem? Elrepuljek delre?

Megtegyem? Elrepuljek delre?

Figyelt kérdés

Egyedul vagyok 2 honapja szakitottam a baratnommel es senkit sem erdekel mi van velem. Mindenki csak utasit h szedjem ossze magam.

Van kb 300 ezer forintnyi felretett penzem, ugy gondoltam belevagok. Most meg az egyetemi kollegiumban elek de 15.-en koltoznom kell.

Nem akarok itthon alberletet keresni. Nem akarok itt elni h nem kot ide semmi.

Van munkam, de nagyon tulhajtanak, inkabb elmennek takaritonak a szigetekre. Vagy barminek, most olcso a repjegy.

Repuljek?

Teljesen egyedul vagyok nehany baratomon kivul senki sem akar latni pedig még az ongyilkossag kartyat is bedobtam. Ugy nez ki nem erdekli oket mit akarok vagy mi van velem.

2015. nov. 9. 00:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Majd jönni fog, most mindenki alszik =]
2015. nov. 9. 00:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Remelem. Mindenesetre vedd figyelembe h olyan elethelyzetben vagyok hogy lehet ha nem a szigeteket valasztom akkor marad a csepeli kiserdo meg a munkasszallo. Koszos alberletek es megalazo magyar munkak. Ennel szivesebben turkalok tenerifen a bevasarlokozpontok hatso kukaiban....
2015. nov. 9. 01:10
 13/16 anonim ***** válasza:
1000 Euro? Az elég kevés! Talán ha kapsz ingyen szállást és kaját akkor megéri.
2015. nov. 9. 01:10
 14/16 A kérdező kommentje:
couchsurfingre gondoltam vagy alternatív közösségekre ahol fogadnak önkénteseket.
2015. nov. 9. 02:40
 15/16 anonim ***** válasza:

ez sok mindentől függ, nem csak a kedvedtől...

mihez értesz? mennyire vagy talpra esett? mennyire bírod a munkát? egészségi állapotod milyen?

azért ne ugorj bele csak úgy a mély vízbe, ha nem érzed úgy, hogy tudsz úszni...

rengeteg buktatója lehet a dolognak, viszont rengeteg előnyei is, ha az akadályokat megfelelően tudod kezelni...

22F

2015. nov. 9. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Itthon kell maradni és munkát kell vállalni, bármit, mert az a biztos. Megélni kell és kenyeret a szád elé teremteni, nem álmodozni. Külföldre akkor menj, ha biztos találsz munkát, nyelvet beszélsz. Ez a magyar világ! Koszos albi, minimálbér, savanyú pofa, sör, tévékettő, rtlklub.
2015. nov. 9. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!