Megtegyem? Elrepuljek delre?
Egyedul vagyok 2 honapja szakitottam a baratnommel es senkit sem erdekel mi van velem. Mindenki csak utasit h szedjem ossze magam.
Van kb 300 ezer forintnyi felretett penzem, ugy gondoltam belevagok. Most meg az egyetemi kollegiumban elek de 15.-en koltoznom kell.
Nem akarok itthon alberletet keresni. Nem akarok itt elni h nem kot ide semmi.
Van munkam, de nagyon tulhajtanak, inkabb elmennek takaritonak a szigetekre. Vagy barminek, most olcso a repjegy.
Repuljek?
Teljesen egyedul vagyok nehany baratomon kivul senki sem akar latni pedig még az ongyilkossag kartyat is bedobtam. Ugy nez ki nem erdekli oket mit akarok vagy mi van velem.
Szia.
Én is kiakartam menni a Kanári Szigetekre. Napsütés az év 365 napjában, pazar élet, buli, pia, csajok, semmi gond, juhhhééé...!!
Aztán felébredtem, hogy lóg a kezem...
Facebookon vannak ilyen csoportok, Tenerifei magyarok, vagy mi a szösz... el kell keserítselek téged: nagyon nehéz MOST ott megélni... a Kanári Szigetek számomra is vonzó volt, amíg a kint élő Magyarokkal el nem kezdtem beszélgetni. És én elhittem nekik mindazt, amit mondtak... informálódj te is, és hát... őszintén remélem, hogy te szerencsésebben jársz, mint én.
Nézd: MINDENHOL JOBB, mint itthon.
De sajnos az a helyzet, hogy még az ottaniak is alig kapna munkát. Nemhogy a bevándorlók...
Figyu, légy szíves fogadd meg a tanácsomat, nem akarok parancsolgatni neked, de ha fent vagy a Facebookon (kizárt, hogy ne legyél...), tényleg keresd fel ezeket a csoportokat, ők, akik már évek óta ott élnek, készségesen ellátnak téged minden információval a Kanári Szigetekről. Ott több mindent megtudsz, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!