Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megtegyem? Elrepuljek delre?

Megtegyem? Elrepuljek delre?

Figyelt kérdés

Egyedul vagyok 2 honapja szakitottam a baratnommel es senkit sem erdekel mi van velem. Mindenki csak utasit h szedjem ossze magam.

Van kb 300 ezer forintnyi felretett penzem, ugy gondoltam belevagok. Most meg az egyetemi kollegiumban elek de 15.-en koltoznom kell.

Nem akarok itthon alberletet keresni. Nem akarok itt elni h nem kot ide semmi.

Van munkam, de nagyon tulhajtanak, inkabb elmennek takaritonak a szigetekre. Vagy barminek, most olcso a repjegy.

Repuljek?

Teljesen egyedul vagyok nehany baratomon kivul senki sem akar latni pedig még az ongyilkossag kartyat is bedobtam. Ugy nez ki nem erdekli oket mit akarok vagy mi van velem.

2015. nov. 9. 00:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A volt baratnommel 3 evig eltem majd kidobott. Azota zaklatonak titulal. Ugy erzem a szigetek segitenek majd felejteni. De felelmetes ez az egyedullet es az emberek zarkozottsaga. Felek kint sem lesz maskepp.
2015. nov. 9. 00:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Meg arra gondoltam hogy ott talan konyebb hajlektalannak lenni mint itthon es meg most kene kimennem amig engednek felszallni a repulore.
2015. nov. 9. 00:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Milyen szigetekre?
2015. nov. 9. 00:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Szárnyalj a madarakkal, ők is elrepülnek.
2015. nov. 9. 00:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Járda szigetekre? :D Azért ennél tarthatnád magad többre is. :) Tényleg szedd össze magad, szerintem csak ideiglenesen utazz el kikapcsolódni pár napra, aztán tedd rendbe az életedet.
2015. nov. 9. 00:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Kanári szigetek. Afrika partjainal van de spanyol fennhatosag igy Eu terulet mint a reunion. 300 ezer ft a minimalber. Persze euroban kb 1000 euro es maga a foldi paradicsom. Na de nem akarom h elkapkodjatok a repjegyeket.
2015. nov. 9. 00:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is kiakartam menni a Kanári Szigetekre. Napsütés az év 365 napjában, pazar élet, buli, pia, csajok, semmi gond, juhhhééé...!!

Aztán felébredtem, hogy lóg a kezem...

Facebookon vannak ilyen csoportok, Tenerifei magyarok, vagy mi a szösz... el kell keserítselek téged: nagyon nehéz MOST ott megélni... a Kanári Szigetek számomra is vonzó volt, amíg a kint élő Magyarokkal el nem kezdtem beszélgetni. És én elhittem nekik mindazt, amit mondtak... informálódj te is, és hát... őszintén remélem, hogy te szerencsésebben jársz, mint én.

2015. nov. 9. 00:25
 8/16 A kérdező kommentje:
En arra gondoltam hogy alternativ kozossegeket keresek fel pl biokerteszeteket vagy mas olyan jellegu munkahelyet vagy biztonsagos szallast ahol figgoagyba tudok aludni. Ha ez megoldott csak valamennyi etel kell ami ugy tudom olcso a helyi piacokon es viz. Talan internetes munkabol is meg tudnek igy elni ott. Tudom sweet dreams. De magyarorszagon sem konnyebb. Raadasul itt pl pesten biztosa beteg leszek a legszennyezestol.
2015. nov. 9. 00:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Nézd: MINDENHOL JOBB, mint itthon.

De sajnos az a helyzet, hogy még az ottaniak is alig kapna munkát. Nemhogy a bevándorlók...

Figyu, légy szíves fogadd meg a tanácsomat, nem akarok parancsolgatni neked, de ha fent vagy a Facebookon (kizárt, hogy ne legyél...), tényleg keresd fel ezeket a csoportokat, ők, akik már évek óta ott élnek, készségesen ellátnak téged minden információval a Kanári Szigetekről. Ott több mindent megtudsz, mint itt.

2015. nov. 9. 00:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolso, irtam ki kerdest de nem jott valasz!!
2015. nov. 9. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!