Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek megtegyem?

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 3 évvel idősebb srác aki nagyon bejön.Az egyik baratnom nagyon jóban van vele így ő mondja hogy nagyon jó fej meg nem bunkó stb..én köszönő viszonyban sem vagyok vele így mondta a baratnom hogy irjak rá..na most ha ezt elrontom akkor onnantól vége mert a feltunoseg miatt mégegyszer nem irhatok rá vágy ilyenek..már egyszer próbálkoztam ilyennel és el is rontottam.de nem lehetetlen mert végülis csomó olyan barátom aki 2-3-4 évvel is idősebb akár..

Szerintetek kockaztassak?Próbáljam meg?

2013. nov. 16. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja, próbáld. ha elrontod, akkor legalább tudod, hogy nincs esélyed, és még le tudod beszélni magadat a dologról úgy, hogy ne fájjon annyira.
2013. nov. 16. 12:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Okes köszi:))
2013. nov. 16. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, irj neki, ha úgy érzed.
2013. nov. 17. 14:29
 4/5 anonim válasza:
irj neki mégegszer szerintem :)de ne menj át fan üzemódba ..próbálj közös témát kersni amit mind2-en szerettek zene,könyv stb.
2013. nov. 18. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát írtam.

Kedves meg minden csak nincs téma..

Azért nem akarok ilyen zene/könyvet mert az olyan feltűnő, nyomulos..szerintem:/

2013. nov. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!