Hozzászoktam a magányhoz, de néha nagyon egyedül érzem magam. Hogyan tereljem el a figyelmemet? 25/N
hobbi, másodállás, filmek, játékok.
A lényeg, hogy ne legyen 1 perced se, és akkor nem fogsz unatkozni és hülyeségeken gondolkodni.
"hobbi, másodállás, filmek, játékok. A lényeg, hogy ne legyen 1 perced se, és akkor nem fogsz unatkozni és hülyeségeken gondolkodni."
Dehogy nem fogsz gondolkozni rajta.
Tekered a mókuskereket 200%-on? Minek? csak a te kis tyúkszaros életed fogy, passzolod le az unalmas napjaidat hogy hátha jön a következő, töltsük ki valamivel, de a lényeg nem változik: ugyanúgy egyedül vagy. Nem tudod megosztani az érzéseidet valakivel akivel egy hullámhosszon vagytok, nem tudod megosztani az élményeidet, nem tudod megosztani az idődet. Csak fogynak a napjaid, a legértékesebbek amikor még fiatal vagy, és akármikor kidugod a fejed a saját kis mókuskerekedből azt látod hogy mások egyszerűen csak élvezik az életet. Minek csinálj másodállást? Legyen több pénzed? És jobb lesz neked tőle? Egy frászt. Elköltheted magadnak, veszel belőle egy nagy adag csokitortát, egy új pulóvert, fényképezőgépet, autót, mittomén. Mások meg kiülnek a padra a tópartra és egymás ölébe hajtják a fejüket és sokkal többet jelent nekik az a pillanat mint neked akármilyen dolog vagy élmény amit megvásárolhatsz akármilyen film vagy játék amivel elbxszod unalmas perceidet.
Emlékszem tizenéves koromra mennyire szerettem volna egy lányt átölelni beszívni az illatát feküdni egymás mellett a füvön nézni a csillagokat ... akkor sokat jelentett volna. Tizenévesen mindenkinek sokat jelent, nem? Ja, csak van akinek kimarad ez az életéből. Ma már nem lenne ugyanaz. Még ha ugyanazt a lányt (nő) elő is kerülne, akkor sem jelentene annyit. Én vagyok más. De ha akkor úgy lett volna ma minden máshogy lenne. Az idő csak telik, de csak elszáll, és nem átéled.
Life sucks.
28F
Utolsó válaszolónak igaza van. Akik egyedül vannak és régebb óta, mind így éreznek szerintem. Én próbáltam a másodállást, lett pénzem, jogosítványt csinálom, de ugyanúgy semmi nem változott. Ha van egy kis időm, elég 10 perc vagy munkahelyen ebédidőbe már kattognak azok a bizonyos mókuskerekek.
21L
ma 01:03
Már a magányos lányoknak is nagy az igényük külső terén,átlagos pasival nem érik be sajnos..
Látom többen is vannak akik hasonló cipőben vannak, mint a kérdést író.
Írjatok nekem :), beszélgessünk ! :)
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!