MIT tegyek? Ekkora problem?
Egyszer véletlenül a téged gúnyoló köcsögök közül is kirúghatnád a fogát valamelyiknek...
A leírt dolgok alapján mindenesetre semmi különösebb gond nincs veled. Azért pécéznek ki téged, mert látják, hogy érzékeny vagy, és könnyű megbántani. Az ilyen arcok mindig arra szállnak rá, akit könnyű áldozatnak hisznek. A véleményük kb. annyit számít, mint a kutyaszar, amit belemos az eső a csatornába. Ezt meg is mondhatod nekik, mondd meg azt is nyugodtan, hogy én üzenem.
Ettől függetlenül ha most nem érzed jól magad a bőrödben, akkor valamin muszáj lesz változtatnod, mert magától ez nem fog elmúlni.
Nyugi, én jégkorongozom.
Tudod, csináld azt amit te szíved szerint tennél. Ha motorozol, motorozz, te ennyivel is többet tudsz, és nem esel kétségbe, ha fel kell tenni egy autóra a defektes helyett a pótkereket.
Tudod milyen idegesítők azok a p..csák akik vinnyogni kezdenek, mert kiégett a villany? Aztán 2 órán keresztül keresi a főkapcsolót, és képtelen felfogni, hogy a hajvasalójával csapta ki az áramot.
Te egy stramm csaj vagy, elárulom a normális pasik is agybajt tudnak kapni a kis elkényeztetett házikedvencektől. Ne. Ne játszd meg magad, egy hülye pali, vagy nyáj sem ér annyit hogy feladd magad.
A te párod úgy fog szeretni, ahogy vagy.
Szerintem meg se próbálj színészkedni, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy te is olyan leszel, vagy ha jön egy normális srác, csak a h-lye p-csát fogja látni benned.
Vállald fel, hogy ez vagy te. Közölheted a többiekkel, de ne a gyengeségre alapozz, azaz hogy neked nem esik jól, hanem arra, hogy mennyire gyerekesen viselkednek stb... de nem hiszem, hogy valaha is elfogadnának, mivel nincsenek veled egy súlycsoportban intelligenciával, szóval ha az osztályban nem is lesz barátod, keress máshol (pl közösségi programok, sport, stb) olyanokat, akik elfogadnak így és jól kijössz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!