Mihez kezdenél havi jelleggel ekkora összeggel?
Figyelt kérdés
Ha miután mindent megvettél, befizettél még fennmaradna havi 120-140 ezer Ft a fizetésedből, mihez kezdenél vele?2015. aug. 30. 12:34
1/25 anonim válasza:
Én nyitottam egy takarékszámlát, most már több millióm van.
2/25 anonim válasza:
Hogy nem tudtok mit kezdeni vele?Nem értem.
3/25 anonim válasza:
1. Támogatnám anyukámat
2. Vennék egy új telefont
3. Vennék 1-2 dolgot a lakásba (polc, szekrény)
4. Félretenném, ha majd egyszer lakást vennék, vagy magánrendelőt szeretnék
5. Évente egyszer biztos nem sajnálnék magunktól valami szuper utazást sem :)
4/25 anonim válasza:
Elosztogatnám az itt válaszolók között.
5/25 anonim válasza:
Nekem kb 2x ennyi marad hó végére mégsem kérdés mit kezdek vele. Gyűjtögetem szépen számlára ha meg akarok még valamire költeni akkor ebből költök.
6/25 anonim válasza:
Minden évben félretennék egy milliót, kincstári takarékjegybe fektetve.A többiből pedig jókat zabálnék és innám a különböző minőségi italokat.
7/25 anonim válasza:
Egy részét a következő utazásra tenném félre, a többit valamelyik megtakarításomhoz csapnám. Ha rendszeresen marad ennyi, felemelném az önkéntes nyugdíjpénztárba fizetett összeget.
9/25 anonim válasza:
Betenném a bankba, értékpapírban kamatoztatnám és kigondolnám, hogy mik a céljaim majd a pénzzel.
10/25 anonim válasza:
Nekem 100e ft marad meg a 120ezres béremből, mert eltudom rakni szülőknek köszönetően, berakom kincstárjegybe minden évben 1 milliót, céljaim vannak vele.
Ezután elmotoroznék belőle stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!